Smeh do suza: Sinoć održana premijera komedije (NE) PROFESIONALAC

Premijera filma „(NE)PROFESIONALAC “ održana je sinoć u Beogradu u okviru događaja Men’s night u bioskopima Cineplexx Delta City, UŠĆE Shopping Center i Kragujevac Plaza.

.

U prepunoj sali bioskopa Cineplexx UŠĆE Shopping Center neposredno pre projekcije gosti su uživali u stand performansu od strane glumca Ivana Tomića , koji je napravio atmosferu sa dozom smeha koja je potrebna svakodnevno. Posetioce bioskopa Cineplexx Delta City zabavila je njegova koleginica, glumica Mariana Aranđelović, dok je za smeh u sali bioskopa Cineplexx Kragujevac Plaza bio stand up komičar Milan Ćirković.

Medju ljubiteljima dobre komedije u publici su bili glumci Bojan Perić, Slaven Došlo i Milica Majkić, maneken Vlada Vuksanović, muzičari Dalibor Antonović GRU, Skaj Vikler, Struka, koreograf Milenko Vujić kao i mnogi drugi. Publika se u foajeu bioskopa neposredno pred početak filma družila sa domaćim Saša Baron Koenom koji je na premijeru došao sa devojkama iz Beograda ne iz Grimzbija.

Kao i svaki put do sada za publiku su spremljeni brojni pokloni, među kojima su časopis Auto Bild, vaučer sa popustom za letovanje u Španiji i na Siciliji preko agencije Balkan Fun, dok je za osveženje bio zadužen Red Bull.

Akcionu komediju (NE)PROFESIONALAC u kojoj glavnu ulogu igra legendarni Saša Baron Koen, režirao je Luis Leterier, poznat po režiji hitova „Transporter“, „Neverovatni Hulk“, „Borba titana“ i „Majstori iluzije“ što znači da nas i ovoga puta očekuje kvalitetan akcioni spektakl. Uz Sašu Barona Koena i Marka Stronga u ostalim ulogama pojavljuju se Penelopa Kruz, Ian Mekšajn, Rebel Vilson i Isla Fišer, a scenario uz Koena potpisuju Piter Bajnaham (nominovan za nagradu Oskar za scenarijo „Borata“) i Fil Džonson (scenarista Diznijevog hita „Krš i lom“).Nobi (Koen) ima sve što jedan čovek iz malog grada Grimzbija može da poželi uključujući 11oro dece i najlepšu devojku severoistočne Engleske. Nedostaje mu samo jedno: njegov mlađi brat Sebastian za kojim Nobi traga već 28 punih godina, još otkad su ih razdvojili kao malu decu. Nobi se uskoro susreće sa Sebastijanom, nesvestan činjenice da njegov brat nije samo agent agencije MI6, već i da je otkrio planove za globalni teroristički napad. U begu i pogrešno optužen, Sebastijan će uskoro da shvati da svet može da spase jedino uz pomoć njegovog najvećeg idiota svog brata blizanca.

Film „(NE)PROFESIONALAC“ se nalazi na redovnom repertoaru svih biokopa u Srbiji.

Trejler: