Maja Nikolić za PRVA.RS: „Uspeli smo da ubacimo novih 150 minuta u moj život“

Lepo lice srpske televizije i miljenicu publike Maju Nikolić od ponedeljka 29. februara gledaćete u emisiji „150 MINUTA“ radnim danima od 14h na PRVA TV. Za naš sajt Maja piča kako je uspela da ubaci još minutaže u svoj život i da li je teško svakodnevno „puniti“ sadržajem dvoipočasovnu emisiju.

.

Kako je biti Maja Nikolić u februaru 2016?

- Jako dobro! Uzbudljivo, radosno, nestrpljivo, Ovi dani prolaze u pripremama i iščekivanju 29. februara i početka nove emisije “150 minuta”.

Koliko je 150 minuta u tvom danu i da li ti fali još neki minut?

- Deluje da uvek nedostaje po koji minut, ali smo uspeli da ubacimo novih 150 minuta u moj život, i sve je stalo i to na jako dobar način.

Kada su te pozvali sa PRVA TV i ponudili saradnju, koja je bila tvoja prva misao?

- Dopala mi se ideja. Dopalo mi se to što je reč o emisiji koja je po mojoj meri, koja ima prostora i za važne, odgovorne teme, i za intervjue, ali i za dosta zabave i muzike uživo. Ovo je forma u kojoj imam mnogo iskustva, tako da sam se sa zadovoljstvom odlučila na ovaj korak.

Koji je koncept emsiije? Ciljna grupa?

- Koncept je napravljen u nameri da se gledaocima ponudi jako kvalitetan, brz, informativan i zabavan program koji će im ulepšati popodne. Reč je o velikom i ambicioznom projektu, pogotovo kada se zna da je reč o emisiji koja će se emitovati svaki dan uživo i dobro je što će Prva na ovaj način pokazati svoju snagu i svoje mogućnosti. Sve u svemu, dobri gosti, dobre priče, uključenja iz Srbije… Nadam se da će gledaoci zavoleti emisiju i da će ona biti njihov izbor u popodnevnim satima.

Da li je teško „napuniti“ kvalitetnim sadržajem emisiju koja traje dva i po sata?

- Kada emisiju radi ovako dobar, kreativan i mlad tim ljudi kakav mi imamo, onda ništa nije teško.

Kako birate teme?

- Tema je mnogo i teme su neiscrpne. Sve ono što čini život je naša inspiracija. Zdravlje, humanost, svakodnevni problemi, ljubav, roditeljstvo… Sve što zanima svakog od nas.

Kako provodiš vreme kad nisi TV lice?

- Najčešće sa svojom decom. Razgovaramo i družimo se. Volim da vidim prijatelje, da idem u duge šetnje, da čitam. To su stvari u kojima uživam.

Koje sitnice učine dan velikim?

- Trenuci sa bliskim ljudima, trenuci kada shvatite koliko volite. Dani malih pobeda. Dani kada ste ponosni na sebe.

Anegodta iz karijere koja te svaki put nasmeje…?

- Trenutak kada je celom dužinom pukao rajsferšlus na haljini u večeri direktnog prenosa našeg izbora za pesmu Evrovizije i kada smo svi, i šminker i frizer i stilista, pokušavali da je nekako ušijemo da bih proglasila pobednika. Nisam smela ni da udahnem duboko i to je bio jedan od najluđih i najsmešnijih trenutaka ikada.

Niko ne zna šta može sve dok…

- Ne proba!

O emisiji 150 MINUTA možete da se obavestite OVDE