Joko Ono: „Želim da se reinkarniram u majmuna!“

Muzičarka i udovica Džona Lenona kaže da nije popila kap alkohola od pedesetih godina prošlog veka i da, kad bi mogla, izabrala mamuna za reinkarnaciju.

.

Joko Ono ponovo je u 83. godini odgovorila na pitanje koje joj često postavljaju, a odgovor je i dalje isti: Ne, nije izazvala razlaz Bitlsa.

Muzičarka rođena u Japanu osvrnula se na svoju karijeru u američkom časopisu specijalizovanom za slavne ličnosti „US Weekly“.

U članku pod naslovom "25 stvari koje ne znate o meni", 24. odgovor glasi: "Nisam ništa imala s razlazom Bitlsa. I smatram da je Pol Mekartni prilično simpatičan momak".

Razlozi koji su naveli grupu iz Liverpoola da se razdvoji 1970. dugo su bili tema polemike između obožavalaca i istoričara, od kojih su neki tvrdili da je stalno prisustvo Joko Ono u studiju za snimanje povećalo napetost među slavnom četvorkom.

Džon Lenon i Joko Ono sreli su se 1966. i potom postali ljubavni i umetnički par. Joko Ono je takođe navela da joj Lenon, kojeg je u Njujorku 1980. ubio poremećeni muškarac, nedostaje svakog dana. Među ostalim stvarima otkrivenim u intervjuu, muzičarka kaže da nije popila kap alkohola od pedesetih godina prošlog veka i da bi, kad bi mogla da se reinkarnira u životinju, odabrala bi majmuna.

Joko Ono je prošle nedelje izdala remks album "Yes, I'm a Witch Too". Na njemu su učestvovali Moby i njen sin Šon Lenon.

Izvor: Dnevnik.hr