Britni Spirs i Hilari Klinton imaju nešto zajedničko, a to nije ova fotka

Pevačica Britni Spirs i kandidat za predsednika SAD Hilari Klinton srele su se u Vegasu i zajedno fotografisale. Ali, ta fotka je odala jednu malu tajnu: izgleda da im je zajednička ljubav prema botoksu.

.

Britni izgleda potpuno drugačije, čak pomalo plastično, složili su se ekspreti iz estetske hirurgije za tabloid Radar Online. Prema njihovom mišljenu, Britni je navučena na korekcije lica: stavljala je botoks, povećavala usne hijaluronskim filerima i radila hemijski piling lica, na šta je potrošila nekoliko hiljada dolara.

.

A pevačica tvrdi da je samo malo korigovala usne.

Pretendentkinja na fotelju predsednika SAD Hilari Klinton u oktobru je proslavila 68. rođendan. Svetski mediji tvrde da je ubrizgavala botoks, a pisac Edvard Klajn izneo je čitav niz hirurških zahvata koji su sprovedeni nad licem gospođe Klinton.

U knjizi „Problem sa Hilari“, u kojoj iznosu pikantne zakulisne detalje iz štaba gospođe Klinton, Klajn tvrdi da je Hilari otišla pod nož ne bi li dovela lice u stanje mladolikosti.

Kako navodi Klajn, sve je odrađeno u tajnosti, operacija nije izvršena čak ni u privatnoj klinici, već u ličnoj vili porodice Klinton u predgrađu Njujorka Čapakua. Prema podacima iz te knjige, hirurg je Hilari zategao kožu i obraze i uklonio bore, napravio bleforoplastiku kapaka.

A podršku Hilari nedavno je dala i Medlin Olbrajt: "Imajte na umu. U paklu je rezervisano posebno mesto za žene koje ne pomažu drugim ženama!“

Good morning 2016! Don't mind the little bruise on my forehead... Ran into a pole

A photo posted by Britney Spears (@britneyspears) on