Ližu krofne, mrze fanove: OSAM zvezda sa kojima se NE BISTE DRUŽILI!

Prema mnogim izvorima, pojedine zvezde u stvarnom životu nisu tako simpatične kakvim se predstavljaju u javnosti. Džered Leto je prema ženama najobičniji ljigavac, dok slatka mala Ariana Grande u poslastičarnici liže krofne bez namere da ih kupi. Oni su lepi, bogati, slavni i uvek nasmejani, a fanovima se predstavljaju kao divni porodični ljudi i tople osobe. Ipak, kada se svetla kamera ugase, neke zvezde više ne blistaju tako sjajno...

.

Džered Leto

Žene vole da budu u centru pažnje zgodnog frajera, ali ako se ponaša poput ljigavca, slabo mu pomaže čak i činjenica da je Džered Leto. Glumac je poznat po agresivnom udvaravanju ženama i lošim forama. A nije preterano ljubazan ni prema fanovima.

Majkl Džordan

Košarkaška legenda navodno ne podnosi susrete s fanovima. Jedino što mrzi više od deljenja autograma je fotografisanje sa ljudima koji ga obožavaju.

Kristina Agiljera

Xo

A photo posted by JARED LETO (@jaredleto) on

.

Popularna pevačica navodno ne razmišlja o potrebama drugih ljudi, a jednom prilikom je naredila da se zatvori glamurozna prodavnica na Sanset Bulevaru da bi ona mogla da kupuje na miru. Sa njom su, protiv svoje volje, ostali zaključani i kupci koji su se našli u butiku, pa su bili prisiljeni da pričekaju da Kristina završi sa isprobavanjem garderobe.

Džoš Duhamel

Zgodni muž slavne pevačice Fergi izgleda veoma umiljato i pristojno, ali izvori kažu da je totalni kontrol frik koji konstantno naređuje supruzi šta da radi i priređuje joj ljubomorne ispade.

Ariana Grande

Sećate se prošlogodišnjeg videa u kojem Ariana u poslastičarnici liže krofne koje ne namerava da kupi? O tome vam govorimo... A navodno je često bezobrazna i prema svojim obožavaocima.

Džej Zi

Jedan od najpoznatijih repera na svetu deluje kao miran porodičan i pametan poslovni čovek. Ipak, Džej je navodno toliko bahat da često ignoriše kolege iz sveta šoubiznisa. Jednom je odbio da se javi na telefon slavnom Robertu Deniru, zbog čega ga je ovaj kasnije prozvao na jednoj zabavi.

Naomi Kembel

Thank you for all the Bday wishes!! Love you my #fighters! Xo Xtina

A photo posted by Christina Aguilera (@xtina) on

.

Slavna manekenka već je odavno poznata po svojim histeričnim ispadima koje više ne krije ni pred kamerama. Najpoznatiji od svih je onaj u kojem je asistentkinju gađala telefonom u glavu.

Dženifer Lopez

My new line by @yamamayofficial. Shot by @mariotestino. Link in bio! #fashion #2015

A photo posted by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on

.

Džej Lo ume da bude bezobrazna prema konobarima i osoblju, a poznata je i po hladnom odnosu prema novinarima, naročito ako smatra da nisu iz važnih medija. Njeni zahtevi za opremanje garderobe spadaju među najluđe i najdetaljnije u svetu slavnih.

Izvor: MTV

Just about ready... @beaucaspersmart

A photo posted by Jennifer Lopez (@jlo) on