“Moja mama kuva bolje od tvoje” sa Milošem Uroševićem

Urnebesni kulinarski šou „Moja mama kuva bolje od tvoje“, koji je osvojio gledaoce širom sveta od 29. februara ulazi u drugu sezonu koju ćemo gledati svakog radnog dana od 17.00 na Prvoj srpskoj televiziji.

.

Interesovanje za emisiju je ogromno. Za uzbudljivo takmičenje prijavilo se na stotine porodica koje su više nego spremne za okršaj u kuhinji u kojoj će se kuvati po čuvenim maminim receptima. Kroz ovaj zabavni serijal u novom i raskošnijem studiju ovoga puta vodiće vas duhoviti voditelj Miloš Urošević, a na mestu sudije je kao i do sada popularni kuvar Saša Mišić koji je poznat po tome da ume da „zaprži čorbu“ i napravi „pakao“ takmičarima.

Pravila su ista kao i do sada. Majka sa svojom ćerkom ili sinom takmiče se protiv druge mame i njenog deteta. Deca moraju pomno da slušaju i rade po instrukcijama svojih majki, da kuvaju po njihovim uputstvima i receptima i sve to u ograničavajućem vremenu, što dodatno stvara pritisak u kuhinji. Tenzija raste iz minuta u minut, dešavaju se ne tako retko i nezgodne situacije u žurbi, a ukoliko nešto krene naopako, mama je tu da pritrči u pomoć! Ona ima pravo da pristine „dugme za paniku“ koje im dozvoljava da se lično umešaju i intervenišu, s tim što u tom trenutku vreme duplo brže ističe. Kada su jela gotova, na scenu stupa sudija (Saša Mišić) koji nakon isprobavanja odlučuje čija mama bolje kuva.

Ono što se razlikuje u odnosu na prethodnu sezonu jeste da parovi koji imaju tri vezane pobede idu direktno u osminu finala, a oni sa manjim brojem pobeda imaju šansu da kroz baraž dođu do finalnih emisija. Ukupna vrednost nagrade je 300.000 dinara.

Glavni sastojci ovog porodičnog šoua jesu vrhunska zabava, smeh do suza i sjajni recepti, zato budite uz Prvu i serijal “Moja mama kuva bolje od tvoje”!