Nove avanture „Sinđelića“ od 29. februara na Prvoj!

Serija “Sinđelići” koja je osvojila simpatije milionske publike, sa novim avanturama ulazi u treću sezenu emitovanja. Od 29. februara u 21h svakog radnog dana ponovo ćete pratiti život jedne savremene srpske porodice i uživati u njihovim običajima i moralnim vrednostima na duhovit i zabavan način.

.

Sjajna glumačka ekipa predvođena Vojom Brajovićem, Snežanom Bogdanović, Borisom Komnenićem, Goranom Radakovićem, Brankicom Sebastijanović… nasmejaće vas do suza.

U trećoj sezoni vaše omiljene serije, pratimo nove zgode i nezgode mnogobrojne porodice Sinđelić i njihovih prijatelja. Sreten i Lila su i dalje srećni u braku. Jedina stvar koja može da im naruši sreću jesu Sretenov brat Jezda i najbolji drug Fedor, koji za svaku situaciju u njegovom životu imaju neko nebulozno objašnjenje. Tenzije između Eve i Metodija su sve veće, i deluje kao da je prava ljubav na pomolu. Ali, da li će njih dvoje konačno pronaći sreću, ili će ih zauvek rastaviti izmišljotine Metodijevog ujaka Jezde?

I najmlađi imaju svoje probleme. Kolja je zaljubljen, a Gojko sa svojim drugarima, Debom, Vukom i Musom, prednjači u smišljanju najnovijih smicalica koje će da dovedu do mogućnosti da ga izbace iz škola. Ipak, Gojko će pokazati svoju lepšu stranu, kada shvati da mu se dopada nova devojčica iz razreda, Lara. Tereza, najpopularnija devojčica u razredu, će usred jednog nesrećnog incidenta postati predmet ismevanja. Biće joj potrebno mnogo volje i hrabrosti da povrati samopouzdanje.

A saznaćete i da li će i Jezda konačno pronaći ženu svojih snova, ili će nastaviti da živi svojim samačkim životom.