Showbiz vesti

Džoni Dep: Mučio sam Dikaprija!

Leonardo Dikaprio, čini se, više nego ikad privlači pažnju medija širom sveta. Se oči su usmerene ka njemu i čeka se trenutak da li će konačno podići Oskara ili će mu i ovoga puta uteći. O Leu je u jednom o svojih intervjua govorio i Džoni Dep prisećajući se vremena kada su zajedno snimali film "Šta muci Gilberta Grejpa".
09.02.2016. - 10:29h

Da se i holivudska lica "posipaju pepelom" nakon saradnje s nekim kolegom, potvrdio je Džoni Dep otkrivši da nije bio baš ljubazan prema Leonardu Dikapriju.

Naime, 1993. godine zajedno su snimali film "Šta muči Gilberta Grejpa" nakon čega je tada devetnaestogodišnji Leo bio nominovan za Oskara, maestralno odglumivši mentalno zaostalog dečaka.

"Bilo mi je teško razdoblje, snimati taj film. Ne znam zbog čega. Mučio sam ga. Stvarno jesam. Stalno je govorio o nekim video igricama. Govori sam mu: “Leo neću ti dati da povučeš dim cigarete dok se ponovno sakrivaš od mame” – otkrio je 52-godišnji Dep, dodavši da danas ima vrlo visoko mišljenje o svom kolegi.

"Veoma cenim Lea. Stvarno je naporno radio na tom filmu, i mnogo vremena je istraživao. Na set bi uvek došao spreman", zaključio je Džoni Dep.

Mnogo vremena je od tada prošlo, a Dikaprio je postao jedan od najplaćenijih glumaca današnjice, s brojnim odličnim ulogama. Poslednja za koju mu mnogi predviđaju Oskara je ona u filmu "Povratnik" za koju je nedavno nagrađen Zlatnim globusom.

Izvor: Story.hr