Aleksis Arket: "Vreme je da oboje priznate da ste gej!"

Aleksis Arket, članica čuvene glumačke porodice i aktivistica za LGBT prava na Fejsbuku je reagovala na odluku Džejde Pinket Smit koja će da bojkotuje ovogodišnju dodelu Oskara zbog nedostatka afroameričkih glumaca među nominovanima.

.

“Kada Džejda prizna da je gej i kada Vil prizna da mu se prvi brak završio kada ga je supruga uhvatila u seksu sa tadašnjim sponzorom, slavnim menadžerom Benijem Medinom, onda ću ih poslušati“, napisala je.

Aleksis, koja je rođena kao Robert tvrdi da je Vil homoseksualac i da je bivšu suprugu Šere Zampino potplatio da ništa ne govori u javnosti.

“Vil je na setu za film 'Six Degrees of Separation' napravio pravu dramu jer je po scenariju trebalo da poljubi glumca Entonija Rapa. Nagovorio je reditelja da mu snimaju samo potiljak, pa se navodni poljubac nije ni video“, ispričala je njena sestra Patriša Arket.

“Homoseksualci imaju neprijatelje, oni se skrivaju u ormarima. Priznanje je zdrava stvar. Ili si s nama ili si protiv nas. Moraš odlučiti. Danas“, zaključuje Arket i dodaje da bi zvezde to što pre trebalo da priznaju kako bi bili uzori LGBT omladini koja razmišlja o samoubistvu zbog maltretiranja u školi.

Izvor: bulevar.b92.net