Holivudske zezde sa kriminalnim dosijeom: Od dilovanja do ubijanja

Izgledaju kao fini, vrlo često, zgodni momci za kojima uzdišu dame. A neretko su i opasni momci! Pogledajte ko se od glumaca našao iza rešetaka...

.

Za poznate i slavne privatnost je luksuz koji gube onog momenta kad steknu slavu i novac.

I dok problemi sa zakonom običnog čoveka ostaju u domenu njegove privatnosti, kod poznatih svaki prestup gotovo uvek je medijski propraćen.

Šokantno priznanje Mirande iz serije Seks i grad: Sve scene iz kreveta bile su apsolutno stvarne! (FOTO) (VIDEO)

Budući da su danas svetske zvezde, svi oni nisu mogli da sakriju burnu prošlost. Neki od njih su dilovali drogu, drugi su učestvovali u saobraćajnim nesrećama, dok su treći optuženi za učestvovanje u ubistvima.

Ovo su 8 najboljih filmskih likova svih vremena! I tu je samo jedna dama, znate li koja?

1. Mark Valberg

Još od najranijeg detinjstva ovaj glumac je bio problematično dete. Već u 13. godini je bio zavistan od kokaina i drugih supstanci. Bio je osuđen za pokušaj ubistva, ali je od dve godine propisane kazne odslužio samo 45 dana.

2. Hju Grant

Simpatični i šarmantni glumac zapravo je jedan od "zločestih" momaka, iako to mnogi nikad ne bi rekli. Te 1995. je uhapšen zbog "zabavljanja" s jednom holivudskom prostitutkom u automobilu. Preuzeo je odgovornost za taj čin, platio kaznu i uz dve godine uslovne kazne završio kurs o svesti o AIDS-u.

3. Metju Broderik

Glumac i suprug glumice Sare Džesike Parker je prilikom letovanja sa svojom nekadašnjom devojkom iznajmio auto kojim je usmrtio majku i ćerku. On je izgubio kontrolu nad vozilom kad je skrenuo u suprotnu traku.

4. Robert Dauni Džunior

Hoilivudski glumac se još u tinejdžerskim danima susreo s drogom, a nekoliko puta je bio uhapšen zbog konzumiranja i dilovanja.

5. Vil Smit

Pre nego što je postao velika filmska zvezda, Smit je povezivan s nekoliko nasilnih tuča. Tako je 1989. Smitov telohranitelj navodno prebio jednog muzičkog producenta do te mere da je čovek ostao poluslep i nepokretan.

I dok je Smit tvrdio da nije imao ništa s tučom, ipak je priznao da je bio prisutan. Optužbe protiv glumca na kraju su povučene.

6. Kifer Saterlend

Ovaj glumac je godinama otvoreno govorio o iscrpljujućoj borbi s alkoholom, koja ga je i dovela do toga da bude uhapšen čak četri puta zbog vožnje u pijanom stanju u proteklih dvadeset godina. Saterlend je ukupno odslužio 48 dana za ovaj prekršaj.

7. ​Metju Mekonahi

Mekonahi je uhapšen 1999. i to nakon što su se susedi žalili na buku iz njegovog stana. Policija je intervenisala i zatekla glumca kako potpuno nag svira bongo bubnjeve.

Pretresli su njegovu kuću i pronašli marihuanu, ali je na kraju krivična prijava za posedovanje droge povučena, pa je glumac morao samo da plati kaznu od 50 dolara zbog preterane buke.

8. Stiven Fraj

Poznati britanski glumac, pisac i komičar je priznao da je pre nego što je postao poznat zabavljač prošao kroz teško detinjstvo i odrastanje koje je na kraju kulminiralo njegovom krađom kreditnih kartica kad je imao 17 godina. Fraj je uhapšen i osuđen na tri meseca u zatvoru.

9. Kristijan Slejter

Slejter je često u holivudskim filmovima igrao negativce, pa je njegovo prisustvo na ovoj listi pomalo očekivano. Glumac je prvi put je uhapšen 1989. zbog vožnje u pijanom stanju, a onda drugi put, deceniju kasnije, zbog napada na tadašnju devojku.

Uhapšen je i treći put 1997. kad je pokušao da se naoružan ukrca u avion, a poslednji put ovaj glumac je priveden dok je nasrtao na ženu na ulici.

10. ​Vudi Harelson

Pre više od tri decenije, Harelson je uhapšen u Ohaju zbog igranja na ulici i zbog opiranja hapšenju. Glumac je platio kaznu i na tome se završilo.

Imao je i niz problema sa zakonom dok se borio za legalizaciju marihuane, ali nikakva optužnica nije podignuta. Najšokantnija činjenica o Vudiju i njegovim problemima sa zakonom jeste činjenica da je njegov otac bio plaćeni ubica koji je ubio federalnog sudiju.

Izvor: espreso.rs