Leonardo Dikaprio: Želim da glumim Putina!

Iščekujući da li će ovogodišnji Oskar pasti u njegove ruke, Leonardo Dikaprio rado govori za medije širom sveta, a sve povodom novog filma "Povratnik". Tako je, na primer, u razgovoru za nemački časopis "Welt" Dikaprio otkrio veoma interesantnu informaciju: da želi da glumi PUTINA!

.

Putin i Dikaprio upoznali su se 2010. godine na Međunarodnom forumu za zaštitu tigrova u Sankt Peterburku i, čini se, ne skrivaju svoje oduševljenje.

Dok je na tom samitu Putin Dikapria nazavo pravim muškarcem jer je uprkos svemu što mu se u tom periodu dogodilo, a jedna od situacija je i eksplodiranje motora aviona dok je dolazio u Sankt Peterburg, došao na samit, šest godina posle Dikaprio uzvraća komplimente.

Na pitanje koju ulogu priželjkuje u svojoj karijeri glumac je odgovorio:

"Putin bi bio veoma, veoma, veoma interesantan. Voleo bih njega da igram."

Ali Putin nije jedini Rus koji je izazovan Dikapriu. On misli da bi još neki trebalo mnogo više da se nalaze na velikom platnu.

"Mislim da bi trebalo da snimamo više filmova o ruskoj istoriji jer je ona puna priča koje su dostojne Šekspira. Uloga Lenjina bila bi takođe zanimljiva. A želeo bih da glumim i Raspućina."

Ostaje nam samo da vidimo u ulozi kog Rusa će se holivudski glumac u budućnosti naći...

Dikaprio je situaciju s eksplozijom motora aviona opisao u svom gostovanju kod Elen Dedženeris. Iako verujemo da mu nije bilo svejedno, malo je verovatno da se nećete nasmejati...