Preminuo suprug pevačice Selin Dion

Rene Anželil preminuo je u 73 godini nakon trogodišnje borbe sa rakom grla.

.

- Rene Anželil preminuo je jutros u svom domu u Las Vegasu nakon duge i teške borbe sa kancerom. Njegova familija zahteva privatnost u ovom tužnom momentu, a više detalja ćemo vam saopštiti u narednom periodu - piše u saopštenju.

Rene se podvrgao tretmanu protiv opake bolesti, a taj težak period veoma je uticao na Selin i na njihovo troje dece- Renea, Edija i Nelsona.

On ima i troje potomaka iz prošlog braka - An-Mari, Patrika i Žan-Pjera.

Selin je prošle godine rekla da pokušava da sakupi misli i da se posveti mužu kako bi mu pomogla da se nosi sa kancerom.

- Život nije uvek sjajan i morate da se pomirite sa tim. Šta god da život donese - bolest ili nešto drugo, vi nemate izbora. To je život, to je priroda. Ali, imate izbor da idete dalje i borite se. Ako nemate duha za to, bićete u haosu kada vas sve to zahvati. Verujem u sebe, verujem u svoju porodicu i pozitivna sam. U ovakvim situacijama pokazujete deci kako da se bore sa teškoćama i kako da ostanu jaki - rekla je Selin u intervjuu za magazin "Ukus života".

Reneu je ustanovljen rak u aprilu 1998. godine, od kojeg se izlečio, ali se bolest vratila u decembru 2013. godine.

- Rekla sam mužu - bojiš se? Razgovarajmo o tome. Rene mi je odgovorio „želim da izdahnem na tvojim rukama“. U redu, biću tu. Umrećeš u mom naručju - ogdovorila sam mu, otkrila je Selin.

Izvor: 24sata