Showbiz vesti

Ahaaaa, ZATO nam je čestitao Božić?! Riki zaljubljen u Srbina?

Zgodni pevač, koji ne krije da je naklonjen svom polu, ne odustaje od modela s kojim se dopisuje preko društvenih mreža. Upravo zbog njega odlučio je da na Tviteru pravoslavcima čestita Božić...
09.01.2016. - 08:20h

Riki Martin (44) se udvara manekenu iz Srbije!

Pevač je s deceniju i po mlađim Srbinom poreklom iz Vojvodine počeo da flertuje preko društvenih mreža sredinom prošle godine, a i danas su u kontaktu. Upravo zbog njega, kako saznaje Kurir, on je odlučio da na društvenim mrežama pravoslavcima čestita Božić. 
“Srećan Božić svima koji ga danas slave”, napisao je Martin. 

Latino zvezda ne prati mnogo ljudi na društvenim mrežama, ali mu je Srbin brzo zapao za oko. Najpre je lajkovao fotografije momka koji zbog posla trenutno živi u jednoj zemlji srednje Evrope, a zatim su krenuli da razmenjuju poruke. 
“Dopisivanje je počelo neobavezno, a zatim mu je Riki, koji inače ne krije da je naklonjen svom polu, priznao da mu se dopada. Maneken je prvo bio nepoverljiv da iza profila koje prate milioni fanova uopšte stoji pevač. Martin je zatim počeo da ga ubeđuje da dođe na njegov koncert da se upoznaju, ali do njihovog susreta još nije došlo jer mu je maneken objasnio da je u dugoj vezi”, priča izvor. 
Ovaj model radio je revije u Evropi za mnoge prestižne brendove, poput „Prade“ i „Dolče i Gabane“. Portorikanska muzička zvezda Riki Martin pre šest godina okončao je nagađanja oko svoje seksualnosti, objavivši da je gej. Pevač je preko surogat majke dobio blizance u avgustu 2006. godine. Od prošle godine kruže glasine da je Riki u vezi s australijskim plivačem Janom Torpom, ali su oni to demantovali.

Izvor: Bulevar.B92