Šta će reći Miroslav kada čuje kako Ivko peva "Devojku iz grada"?

Konobar koji se tokom svog radnog veka upoznao s mnogobrojnim pevačima u, kako on kaže, biblioteci, nije imao šansu da da doživi njihovu sudbinu i postane poznati pevač. Natpevavao se sa Šabanom i Miroslavom Ilićem, a Aca Lukas mu je rekao da na njegovom mestu ne bi tri dana radio kao konobar! Poslušajte ga...

.

Ivan Petrović Ivko ima, kako Žika Jakšić kaže, boemsku karijeru. Talentovani pevač nikada se nije profesionalno bavio muzikom već je, kao konobar, uz mnogobrojne pevače koje je u kafani opsluživao zapevao s njima.

Snimio je kaže dve pesme koje je kasnije otpevao Mitar Mirić. Ali nije mu to kaže jedini maler zbog kojeg danas nije pevač već konobar. Poslušajte šta kaže šta je sve uticalo da on ne bude ono što je želeo:

.

Mareta je interesovalo da zna da li ga je nekada neki muzičar ili kompozitor čuo kako peva. Tada je Ivko otkrio da su ga mnogi čuli, među kojima je i Aca Lukas koji mu je rekao da sa takvim talentom ne bi tri dana radio kao konobar.

Kada ga je Ivan iz grupe "Legende" čuo kako peva rekao je "Dok sam slušao ovu interpretaciju činilo mi se kao da je za tebe pravljena."

Ivko je pevao "Devojku iz grada" Miroslava Ilića pa poslušajte zašto je zaslužio ovakve komentare: