Dženifer Lorens uporedila prokelj sa Adel!

Glumica je opsiala jedan razgovor sa konobarom u kom su glavne uloge imali zeleno povrće i pevačica Adel.

.

Sećate li se kada su svi plakali tokom koncerta Adel "Live In New York City"? Dženifer Lorens je u intervjuu, kojim promoviše svoj film "Joy", na pitanje o tom nastupu rekla:

- O moj bože! Prestanite, nemojte da me rasplačete! Rasplakaću se pri samoj pomisli na to. Adel! Ide mi voda na usta.

A zatim je nastavila u istom ritmu:

- Adel je univerzalno prihvaćena kao najbolja. Nikada nisam videla nešto slično tokom čitavog života. Bila sam u restoranu i rekla „Ovaj prokelj je ukusan kao kada Adel peva!' i onda je konobar rekao „Pa hvala vam.!“ O moj bože, ona je neverovatna!

Dženifer Lorens nije otkrila koji restoran služi takav prokelj, što je šteta jer su gladni fanovi ostali uskraćeni za mesto na kom može da se proba nešto ukusno kao što je album Adel "25".

Ali, tu nije bio kraj: Dženifer je predložen duet sa Adel jer: 1) Već su prijateljice (sećate se da su se družile sa Emmom Stoun) i

2) Dženifer ima hit broj jedan pod svojim imenom takođe zahvaljujući svojoj pesmi iz filma "Hunger Games: Mockingjay - Part 1" - "Hanging Tree".

Ali Džen se samo nasmejala, iako je njen partner iz filma "Passengers" Kris Prat očigledan fan njenih glasovnih mogućnosti.

- Ja na prvom mestu ni ne znam da pevam. Stavite me lepo u duet sa najvećom pevačicom na celom svetu!

.

Dugoočekivani specijal Adel, "Live in New York City", koji je održan prošle nedelje u Radio City Music Hall konačno je tu.

Britanska pevačica je nastupila pred onima koji su imali sreće da budu u publici, zbijača šale i pevala najnovije pesme sa albuma "25", uključujući i "Hello", "When We Were Young" i "All I Ask".

Adel je takođe izvela i hitove sa albuma "21", "Set Fire to the Rain", "Rolling in the Deep", kao i srceparajuću "Someone Like You" i pesmu iz filma Džejms Bonda "Skyfall".

Pevačica je u ponedeljak objavila i da kreće na severnoameričku turneju sledeće godine.

Pogledajte kako je pevala "All I Ask":

Izvor: MTV