Vrtoglavi uspeh Play radija - Stanica koju najviše vole mladi Beograđani!

Za samo tri meseca emitovanja Play radio je skočivši sa petog na prvo mesto postao najslušanija radio stanica u Beogradu u najkonkurentnijoj grupi slušalaca.

.

Prema zvaničnim podacima agencije za istraživanje tržišta Ipsos Strategic Marketing, slušaoci starosti između 18 I 49 godina, svakodnevno se najradije opredeljuju za program Play radija.

Samo mesec dana bilo je dovoljno i da jutarnji program radija Play jutro koji vode Una Senić i Zoran Pajić postane drugi omiljeni prepodnevni šou na teritoriji Beograda.

U prvom tromesečju postojanja, skinuto je I preko 100.000 aplikacija za Android I IPhone, zahvaljujuči čemu se Play radio čuje širom sveta.

Mladi I kreativni tim Play radija, na čelu sa direktorom programa Nemanjom Kostićem ne krije svoje oduševljenje: „Bilo šta da krenete da radite u životu, naravno, nadate se uspehu. I opet, kad se uspeh dogodi – zatečeni ste, posebno kada je ovako brzo. Hvala timu i našim slušaocima! Ali, nemamo previše vremena za radovanje sada kada smo nametnuli standarde koje ćemo se truditi da nadmašimo, pripremajući plan za narednu godinu.“

Voditeljka Play jutra uz koju se većina Beograđana najradije budi, Una Senić, rekla je: “Verovali smo da ako se ozbiljno bacimo na posao, uspeh neće izostati, ali da ovako brzo vidimo rezultate – to niko nije očekivao! Hvala slušaocima što svako jutro uključe Play radio i uz Play jutro i Najbolju muziku sada počinju svoj dan. Zoran Pajić i ja ćemo dati sve od sebe da i u buduće taj dan počne sa osmehom”, zaključuje harizmatična Una, dok je Zoran pun zahvalnosti: “Želim da se zahvalim alarmu jer me ni jedno jutro nije izneverio. Hvala Play radiju koji je verovao da me alarm može probuditi. Hvala Nataši, Milici i Luki koji mi ne daju da zaspim do deset sati uveče. Hvala mojoj Uni, mom najboljem partneru na sceni. I pre svega, hvala slušaocima, i dalje ćemo se truditi da vam jutra učinimo lepšim”.

Nataša Guberinić koja je nedavno sa Unom Senić snimila I “duet”, pravi je timski igrač: “Kad imate ljude koji nisu ‘zvezde' i kapiraju koliko je važno da se kao ekipa sinhronizuju, a slušaju sličnu muziku, onda dobijete Play radio. Slušaoci su to prepoznali, hvala im!”, a voditelj popodnevne smene Luka Matić duhovit je kao I uvek: “Oduševljen sam! Hvala slušaocima što će sad na porodičnim okupljanjima biti mnogo lakše iskulirati pitanje ‘Kada ćeš da se ženiš?’ odgovorom: ‘Ja radim na najslušanijem radiju u Beogradu!’”, dok njegova koleginica Milica Stanisavljević zaključuje: “Ništa manje nisam ni očekivala sa ovakvom ekipom. Play radio je postao naša druga kuća, a kako kažu... kod kuće je najlepše. Mi smo se potrudili da zaista tako bude, pa se i naši slušaoci kada puste Play osećaju da su na već dobro poznatom i sigurnom mestu”.

Inače, Play radio je prisutan na sledećim platformama: u Beogradu na 92,5MHz, u Vojvodini na 103,2MHz kao i na još 17 frekvencija širom Srbije, zatim Internetu (radioplay.rs) I Smartphone aplikacijama (Android I IOS).

Kompanija Antena grupa u čijem je sastavu Play radio, kao I Prva televizija I B92, platforma Vice I kablovski kanal Prva plus izražava zadovoljstvo sjajnim rezultatima I zahvaljuje se slušaocima na poverenju.