Doktor Šepard se ipak ne razvodi?

Glumac Patrik Dempsi, poznat kao dr Šepard u seriji „Uvod u anatomiju“, spreman je da se odrekne svoje velike strasti da bi spasao petnaestogodišnji brak sa Džilijan Fink, koja je zatražila razvod jer joj je bio „neveran“. Dempsi, naime, ne želi da živi bez supruge.

.

Patrik Dempsi (49) spreman je na sve dao bi spasio brak sa Džilijan Fink. Bili su na ivici razvoda, ali Fink je spremna da oprosti „doktoru Zgodnom“ koji ju je prevario, ali samo pod nekoliko strogih uslova.

Džilijan je od nevernog supruga traži da je uvek stavi na prvo jesto, ali i da odustane od svoje velike strasti - auto trka.

Glumac je bio očajan kada je u januaru Džilijan odlučila da ga ostavi nakon 15 godina braka. Život bez nje bio mu je prava noćna mora i spreman je na sve da bi je vratio, piše Radar Online.

Patrik je zbog trka nekad izbivao iz kuće čak i mesecima, ali njegova žena za to nema razumevanja. Patrik je spreman i na taj korak iako obožava brzinu i trke smatra velikim delom svog života i karijere.

Inače, zaljubljenik u automobilske trke je vest o razvodu u januaru primio dok je bio na ovakvom takmičenju na Floridi.

Tada su dali i zvaničnu izjavu: "Nakon pomnog razmišljanja i uzajamnog poštovanja odlučili smo da se razvedemo. Naša glavna briga su naša deca, a zahvalili bismo svima na privatnosti u ovo osetljivo doba.“

Patrik i Džilijan su se venčali 1999. godine i imaju troje dece.

Izvor: 24sata.hr, Kurir