Severina postala Kojić, Džej joj pevao "Rađaj sinove"

Severina Vučković udala se juče Igora Kojića. Hrvatska zvezda je rekla sudbonosno "da" Kebinom sinu pred 600 ljudi i pritom odlučila da će se prezivati kao Keba junior.

.

Svadba je bila održana u jednom beogradskom hotelu, a među zvanicama je bio veliki broj poznatih ličnosti.

Severina i Igor #svadba #ljubav

A photo posted by #AnaBekuta (@anabekuta1) on

.

Kako piše Alo, među prvima su došli Igorovi roditelji Dragan Kojić Keba i njegova supruga Olja, predsednik Republike Srpske Milorad Dodik i Goran Karan, koji su i prenoćili u hotelu.

Svadba veselo

A photo posted by suzana paunovic (@paunovic.s) on

.

Željko i Jovana Joksimović su sa sinom Kostom među prvima došli u hotel gde su se spremali za slavlje. Odmah za njima, došao je i Dragan Stojković Piksi sa suprugom Snežanom.

Popularni hrvatski pevač Petar Grašo je otvorio muzički deo veselja, pa su mladenci uz njegovu pesmi „Moje zlato“ odigrali prvi ples.

Pored njih, slavlju su prisustvovali Šaban Šaulić sa suprugom Gocom, Haris Džinović i Melina, Zlata Petrović, Đani, Mlađan Dinkić, Velimir Ilić, Ana Nikolić sa mamom, Saša Matić, Goca Božinovska i drugi.

My love

A photo posted by Jovana Joksimovic (@jovanamac) on

.

Nada Topčagić na svadbu je krenula sa prigodnim poklonom u rukama: Posted by Nada Topčagić on Sunday, November 22, 2015

Mladoženja je odlučio da se preziva Kojić i dalje, a i mlada je odlučila da se preziva Kojić nadalje. Evo tog trenutka koji je izazvao burne emocije među prisutnima:

Just in dreams... #happyday #people @severina @igorkojic

A photo posted by Branimir Stamenić ⭕ (@isthatbranimir) on

.

I, naravno, Džej:

Izvor: Nezavisne novine