Showbiz vesti

Dženifer Lorens u velikom finalu hit franšize „Igre gladi“

Katnis Everdin i Distrikt 13 privode kraju revoluciju protiv Kapitola u poslednjem nastavku popularne franšize pod nazivom „Igre gladi: Sjaj Slobode 2“, koji će biti prikazan u četvrtak, 19. novembra od 19:30 časova u bioskopima Cineplexx UŠĆE Shopping Center, Delta City i Kragujevac Plaza, u okviru Teens night događaja.
19.11.2015. - 13:07h

U grand finalu epskog globalnog fenomena „Igre gladi”, Katnis Everdin shvata kako je na kocki puno više od pukog preživljavanja – bori se za budućnost! Narod Panema je u punom ratu, a Katnis se u finalnom sukobu suočava sa predsednikom Snovom.

Naime, sa najvernijim prijateljima organizuje pokušaj ubistva predsednika koji je postao sve opsednutiji željom da je uništi. Smrtonosne zamke, neprijatelji i teški moralni izbori za Katnis će biti mnogo veći izazov od bilo koje arene u kojoj se do sada našla tokom Igara gladi.

Oskarovka Dženifer Lorens ponovo blista u ulozi koja je proslavila i vinula u sam vrh holivudske scene, dok joj društvo prave i Džoš Hačerson, Lajam Hemsvort, Džulijen Mur, Vudi Harelson, Elizabet Benks i mnogi drugi.

Coca Cola je pripremila specijalno iznenađenje koje će obradovati svakog posetioca Teens night događaja, Hej! magazin poklanja primerak izdanja uz kupljenu ulaznicu, dok one najsrećnije očekuju različiti pokloni u okviru kojih su i vaučeri kompanije NEW YORKER. 

Karte za Teens night i projekciju filma „Igre gladi: Sjaj slobode 2“ su već u prodaji, sve informacije možete naći na sajtu www.cineplexx.rs .

Film se nalazi u distribuciji Blitz Film & Video distributerske kuće.