"Romantična komedija s pljeskavicama, kajmakom i lukom": Pogledajte pozivnicu za Sevino i Igorovo venčanje

Pevačica Nada Topčagić postavila je na fejs pozivnicu za venčanje pevačice Severine i njenog mladića Igora. Pozivnica je osmišljena kao plakat, a naziv predstave je "Moje srpsko vjenčanje".

.

Danas same lepe stvari mi se dešavaju . Prvo moj veliki prijatelj i kolega Marinko Rokvić i njegova supruga Slavica...

Posted by Nada Topčagić on Tuesday, November 10, 2015

"Mislila je da je potres, a on da vidi fatamorganu. Nije bilo niti jedno niti drugo. Bila je to ljubav!".

To piše na vrhu pozivnice.
Zatim ćete videti da su u glavnim ulogama mlade i mladoženje Severina i Igor, a naziv blokbastera je "Moje srpsko venčanje".

U opisu filma piše da se radi o "romantičnoj komediji s pljeskavicama, kajmakom i lukom".

Kako izveštavaju "Novosti", Severina, četrdesetrogodišnja  mlada i njen 15 godina mlađi suprug na svadbu su pozvali oko 500 ljudi koje su putem pozivnica obavestili i da je "zabranjeno falsifikovanje, preprodaja, unošenje semenki i pirotehničkih sredstava i objavljivanje slika na Fejsu. Podržava se pesma, ples i preterana konzumacija hrane i pića. Dobrodošla je i po koja psovka iz milošte. Svojim dolaskom pristajete da budete fotografisani, snimani i objavljivani".

Severina će nositi venčanicu dizajnerke Matije Vuice, a Igor bi trebalo da se pojavi u elegantnom sivom odelu. Prema proračunima, svadba će koštati 52 000 evra, mada se pomin je i cifra od 80 000 evra koju će, navodno, iskeširati Keba.

.

Svadbena večera će po gostu koštati 70 evra. Stotinjak gostiju prespavaće u hotelu, što će mladu i mladoženju koštati 170 evra po osobi. U hotelu će prvu bračnu noć provesti i mladenci, ali je vlasnik hotela odlučio da ih časti, pa neće morati da izdvoje 700 evra, koliko bi ih koštao boravak u raskošnom apartmanu. Ispred hotela biće postavljen crveni tepih, a svadbena torta će imati pet spratova.

Uz članove porodice sve najbolje Severini i Igoru poželeće Nada Topčagić, Petar Grašo, Nataša Bekvalac, Tanja Savić, Lepa Brena i Boba Živojinović, Šaban Šaulić... Svadba će biti dobro obezbeđena i trebalo bi da niko od medija ne uđe nepozvan, a biće strogo zabranjeno i korićenje mobilnih telefona i postavljanjefotki na društvene mreže.

.

Severinin svekar Dragan u jednoj emisiji rekao je: "Želim da deca budu srećna i da se što bolje provedu na svadbi. Igor mi je rekao: "Tata, volim je i voleću je do kraja života".

Kad je bal...

Gypsy kings in crimesamo ti u mome srcu si, jedna jedina nepobediva

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on