Parni Valjak rasprodao koncert „Bez Struje“ u Sava Centru

Za koncert u Hali sportova bend priprema spektakl!

.

Iako je do nastupa najpopularnijeg zagrebačkog rok sastava ostalo dve nedelje, karte za koncert Parnog Valjka „Bez struje“ koji je zakazan za 27. novembar u Sava Centru, već su rasprodate. Svi ljubitelji ovog poznatog benda koji nisu uspeli na vreme da nabave ulaznice za Sava Centar, to i dalje mogu učiniti za rođendanski koncert koji će se održati 28. novembra u Hali sportova, na mestu gde je Parni Valjak krenuo na svoje muzičko putovanje dugo 40 godina. Parni Valjak obećava jedinstven spektakl u Hali Sportova, a ovaj koncert imaće posebnu emociju i energiju budući da je upravo tu bend održao svoj prvi nastup pre tačno 40 godina.

Povodom jubileja bend je pokrenuo i originalan konkurs "Godine prolaze" za najvernije obožavaoce i sve one koji žele da se upoznaju sa članovima i pridruže im se u backstage-u. Konkurs je pokrenut na zvaničnoj Facebook stranici benda, kako bi se svi zajedno prisetili dobrih, starih vremena. Fanove koji pošalju na social@parnivaljak.com svoju najzanimljiviju memorabiliju sa Parnim Valjkom, što stariju to bolju, očekuje backstage i druženje s bendom kao i mnogi drugi vredni pokloni. Više informacija se nalazi na http://bit.ly/PV40GP

Oba koncerta podržaće Jelen pivo, pod sloganom „Stari dobri Jelen za stari dobri Rock’n’Roll“, učestvujući na ovaj način u proslavi jubileja Parnog Valjka. Ulaznice za koncert u Hali sportova se mogu kupiti u Hali sportova, Win Win prodavnicama i na www.ddtickets.rs, a s obzirom na ogromno interesovanje svi koji planiraju da idu na ovaj koncert neka požure da obezbede svoje ulaznice na vreme. Ne propustite da budete deo rođendanskog slavlja.