Mala je dala (ultimatum): Zabranila mužu da na svadbu zove komšije i drugarice?

Severina je ljubomorna na žene koje se druže s Kojićem, pa ih ne želi na svadbi. Igor nije smeo da zove ni prve komšije koji im u rodnoj Loznici čuvaju kuću, piše 24sata.hr

.

Severina (43) je navodno precrtala polovinu imena koje je njen verenik Igor Kojić (28), fudbalski menadžer, hteo da zove na proslavu venčanja 22. novembra.

Par je prvo hteo da ugosti 500 ljudi u beogradskom hotelu, ali šuška se da je pevačica suprugu zabranila da na slavlje zove prijateljice iz osnovne i srednje škole.

Navodno je Severina ljubomorna na njih i ne želi ih ni blizu. Splićanka ne želi ni da na slavlju bude Igorova dalja rodbina jer se boji da bi mogli da naručuju narodne pesme, što se njoj ne bi svidelo.

Iz Loznice, odakle je Igorov otac, pevač Dragan Kojić Keba (55), neće doći niko od rodbine. Igor nije smeo da zove ni prve komšije koji im u rodnoj Loznici čuvaju kuću, pa i oni negoduju.

- Nismo dobili pozivnice, ali nema veze. Ne ljutim se, izjavio je Igorov rođak Cvetko Kojić.

Splićanka će na venčanju “teškom” 52 000 evra nositi haljinu omiljene domaće dizajnerke Matije Vuice..

Za uređenje stolova i dvorane angažovali su poznatog srpskog dekoratera Đorđa Vukanovića Vardu. Cveće će u specijalnim hladnjačama stići u Beograd nekoliko dana pre slavlja. U aranžmanima, na kojima će raditi desetak ljudi, biće orhideje, anomene, divlji zumbuli i drugo retko cveće.

.

Pevačica se za Igora udala u crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije svetoj Elizabeti u Balama u Istri krajem septembra. S parom je bio i Sevin sin Aleksandar (3), njena majka Ana i Igorovi roditelji. Tada su zvali samo dvadesetak gostiju.

Izvor: 24sata.hr