A od kuma DNK: Marlon Brando je otac sina Majkla Džeksona?

Dugo se šuška da Majkl Džekson nije biološki otac Princa Džeksona (18). Čak je i sin legendarnog pevača priznao da mu on možda nije biološki otac, ali se do sada nije znalo ko bi to mogao da bude. Blizak prijatelj porodice Džekson, glumac Mark Leseter, tvrdi da bi to mogao da bude glumac Marlon Brando.

.

Mark Lester tvrdi da je Marlon Brando, sa još nekoliko poznatih glumaca, donirao spermu na zahtev Majkla Džeksona, piše britanski tabloid "Miror".

Glumac, koji je bio jedan od najbližih prijatelja kralja popa, kaže da su, pored Marlona, spermu dali Uri Geler, Kori Fildman, pa čak i zvezda filmova "Sam u kući" Mekoli Kalkin. Ipak, on smatra da je Marlon najverovatnije biološki otac mladog Princa.

Iako se dugo pričalo da je Princ zapravo sin ozloglašenog dermatologa Arnolda Klajna, koji je navukao Majkla na analgetike i na kraju i osuđen za njegovo ubistvo (doduše, iz nehata), Lester smatra da to nije istina. Glumac, koji je bio kum na krštenju Majklove dece, kaže da je poznanstvo sa dermatologm najgora situacija koja se u životu desila slavnom muzičaru.

- Majkl je tražio od svojih najbližih prijatelja, od Uri do Korija, i Marlona do Makolkija, da donijraju spermu. Makolki je tada bio veoma mlad, ali to nikad nije odbačeno kao mogućnost. Marlon je tada imao oko 60 godina, ali te stvari su i tada mogle da se dese - rekao je Prinčev kum za britanski "San".

Mark je prvi put Marlona upoznao na Džeksonovom imanju, gde je glumac voleo da provodi vreme.

- Tamo je proveo i neke od poslednjih dana. Prišao sam da se pozdravim sa Brandom. Sedeo je zatvorenih očiju, a kada sam mu priša otvorio ih je i prepao me. Princ danas neverovatno liči na njega tada - priseća se glumac.

Glumac dalje navodi da je dermatolog takođe dao spermu i da se verovatno postarao da baš njegov uzorak bude prvi na redu, ali svejedo smatra da je dete upravo Marlonovo – jer vrlo liči na glumca.

Inače, Princ ima 18 godina i majka mu je Debi Rou. Poznato je da je zatrudnela veštačkim putem ali se dugo spekulisalo o tome ko je pravi otac.

Marlon Brando je umro 2004. godine u 80. godini. Princ je jednom prilikom na Tviteru napisao da je svestan toga da mu Majkl možda nije biološki otac, ali da ga svejedno smatra svojim tatom jer ga je on tako odgajio.

My life

A photo posted by Prince Jackson.✓ (@princemjjaxon) on

.

Izvor: 24sata