Lamar liferovao Kloi iz bolnice!

Bivši košarkaš Lamar Odom koji se oporavlja u bolnici u Los Anđelesu, navodno je izbacio svoju bivšu suprugu Kloi Kardašijan kada mu je došla u posetu.

.

Njega su bliski prijatelji i porodica okrenuli protiv Kloi, navodeći da je ona njegovu tragediju iskoristila da bi dobila više prostora u novinama.

Kako prenosi "Us Weekly", Lamar je bivšoj objasnio da mu je potrebno više prostora i da bi voleo da bude sam i nakon toga joj rekao da izađe iz sobe.

- Upravo ona je zvala paparace koji su zabeležili da je bila u bolnicu sa porodicom. Njoj nije stalo toliko, samo joj je ovo dobra prilika da je ima što više u tabloidima - priča je Lamarovih prijatelja.

Takođe su naveli da Kloi misli da je ona zaslužna što se košarkaš oporavio, pa je pokušala da zabrani njegovim najbližima da dolaze u bolnicu.

Još prošle nedelje je te navode potvrdio Lamarov otac Džo koji se požalio tamošnjim medijima da mu je zabranjen pristup u bolnicu i to Kloinom zaslugom.

Prema poslednjim napisima "Us Weekly", Kloi je navodno prisilila članove Lamarove porodice da potpišu ugovor u tajnosti pre nego što ponovo dođu u posetu. Vrhunac starletinog bezobrazluka bio je kada je zabranila Lamarovoj deci iz prvog braka da vide oca.

Izvor: 24sata