Ljubav IMA cenu: Severinina i Igorova svadba će koštati 74 000 evra

Približava se datum svadbe Severine Vučković i Igora Kojića. Do 22. novembra sve će biti cakum - pakum. Sudeći prema onome što se u medijima moglo pročitati o sumi koja je već potrošena na pripreme, budući bračni par će ostati zajedno do kraja života. U suprotnom bi se radilo o promašenoj investiciji.

.

CRNE KALE – 20 000 EVRA

Mladenci će samo za cvetne aranžmane iskeširati 20 000 evra. Za dekoraciju sale i stolova angažovali su čuvenog dekoratera Đorđa Đukanovića Vardu, a aranžmani će biti napravljeni od crnih kala, orhideja, anemona i divljih zumbula. Cveće će u specijalnim hladnjačama biti dopremljeno iz inostranstva u Beograd nekoliko dana pred venčanje.

VEČERA – 35 000 EVRA

Na svadbi u beogradskom hotelu će biti 500 gostiju, a za večeru je izdvojeno 35 000 evra. Zvanice će jesti morske plodove i razne vrste jela od mesa.

APARTMAN ZA MLADENCE - DŽABAKA

Severina i Igor prespavaće dve noći u luksuznom apartmanu. Uz doručak i večeru, to bi ih koštalo 700 evra. Mladenci će ovaj apartman dobiti besplatno od uprave hotela.

SOBE ZA GOSTE – 17 000 EVRA

Više od 100 zvanica koje žive van Srbije prespavaće samo jednu noć u hotelu, a za tu vrstu luksuza mladenci će morati da izdvoje i do 170 evra po osobi. Prostom računicom dolazi se do cifre od 17 000 evra.

VERENIČKI PRSTEN – 2 000 EVRA

Severinin verenik je za prsten izdvojio malo više od 2 000 evra, u pitanju je ručni rad, tvrde zlatari. Prsten nema dijamante.

Kad se podvuče crta, Seve i Igor su već uveliko premašili cifru od 52 000 evra koliko se u medijima moglo pročitati da će potrošiti na svadbu. Iznos do kog smo došli, bez troškova venčanice, odela i drugih "sitnica"- 74 000 evra.

Izvor: 24sata.rs