Ana Bekuta napunila i drugi Sava Centar!

Pevačica Ana Bekuta povodom proslave 30 godina karijere napunila je dva put dvoranu Sava Centra. Mi vam prenosimo delić sinoćnje atmosfere.

.

Nakon izuzetno uspešnog koncerta koji je održan prošlog ponedeljka u Sava Centru, pevačica Ana Bekuta, sinoć je ponovo oduševila publiku spektakularnim nastupom.

Dvorana Sava Centra bila je popunjena do poslednjeg mesta, a fanovi su sa nestrpljenjem isčekivali Anin izlazak na scenu. Numerom "Imam jedan život" Bekuta je otpočela veče puno emocija, a zatim se zahvalila publici na poverenju.

"Počinje još jedan praznik večeras, a svaki moj susret sa vama je praznik za mene", rekla je Ana Bekuta.

Kao i na prethodnom koncertu, brojne poznate ličnosti došle su da uživaju u Aninim pesmama. Među njima su bili Predrag Živković Tozovac, Snežana Đurišić, Branka Sovrlić, Ljupka Stević, a domaćica večeri je u publici ugledala i prijateljicu iz Sarajeva, pevačicu Azeminu Grujić i zamolila je da joj se pridruži na sceni, što je ona i učinila otpevavši dve pesme.

U ime Kulturno-prosvetne zajednice Žika Ajdačić uručio je ovom prilikom Bekuti povelju za izuzetan decenijski doprinos narodnoj muzici.

Koncert je završen pesmom "Zavoleh te".