Aleksandra ispunila obećanje: Poslušajte prvi Ilijin singl!

Ilija Mihailovic, sedamnaestgodišnji pevać iz Beograda, mladi vaterpolista koji je osvojio publiku kao najmlađi i najemotivniji takmičar u X Factor-u Adria, predstavlja se regionu svojim prvim singlom "Lako je", za koju je RAprodukcija snimila i spot. Muzički kritičari već najavljuju pesmu kao "hit godine" a mladog Iliju kao "predstavnika novog inovativnog pop zvuka u regionu"!

.

Kao pedagog i mentor, naša poznata kantautorka Aleksandra Kovač već dugi niz godina podržava mlade talente, a nakon učestvovanja u prvom regionalnom muzičkom takmičenju “X Factor Adria” kao sudija i mentor, pokazala je i da uvek stoji iza svoje reči! Podsetimo, Aleksandra je za vreme takmičenja obećala da će Iliji napisati pesmu, što je i učinila. Nakon nekoliko nedelja u studiju, Aleksandra i muzički producent Roman Goršek, dvojac RAprodukcije koji je zaslužan za mnoge hitove Nine Badrić, Nevene Božović, Aleksandre Radović i drugih, spremili su veliko iznenađenje za publiku širom regiona – Ilijin prvi singl “Lako je”!

Muzičku produkciju za ovu modernu i uzbudljivu numeru potpisuje Roman Goršek, dobitnik MTV nagrade za muzičku produkciju, a mastering Tom Coyne, dobitnik Gremi nagrade, svetski muzički znalac koji je radio finalnu obradu zvuka za mnogobrojne pop zvezde poput Adele, Sam Smith-a, Justin Bieber-a itd..

O radu sa Aleksandrom Kovač i ostalim saradnicima, mladi Ilija ističe: "Iza sebe imam najbolju moguću ekipu, vrhunske profesionalce i veoma sam ponosan na to. Predivno je kada jedan od tvojih idola zapravo postane tvoj prijatelj i osoba koji ti pomaže da ostvariš svoje snove. Sa Aleksandrom je divno sarađivati, iako je tokom snimanja pesme i spota bila mnogo zahtevnija nego tokom X Faktora, ali je to sve rezultiralo svetskim proizvodom na kraju. Veoma smo zadovoljni rezultatom i jedva čekam da publika iznese svoje mišljenje. "

Zanimljivo je da se u video spotu za pesmu “Lako je” pored ostalih lepotica pojavljuje i Ana Lečić, ćerka poznatog glumca Branislava Lečića.