Dikaprio pikira Oskara: „Zbog uloge sam jeo sirovu džigericu bizona!“

Leonardo Dikaprio se nameračio da uzme Oskara, te je se odlučio na saradnju sa Oskarovcem Alehandrom Gonsalesom Injarituom na njegovom novom filmu "Povratnik". Ali mu posao nije bio ni malo lak.

.

Film je sniman na ledenim severnim kanadskim i južnim argentinskim predelima, a za to iskustvo Dikaprio je rekao da je snimanje tih 30-40 scena nešto najteže što je uradio u celoj svojoj karijeri.

Da bi izneo lik Hjua Glasa, američkog terapeuta, koga je ranio medved tokom jedne ekspedicije u 19. veku, američki glumac je morao da zaroni u ledene reke, spava u utrobi mrtvih životinja i da jede sirovu džigericu bizona. Ovo poslednje je glumcu naročito teško palo.

- Sirova džigerica bizona svakako nije jedna od mojih omiljenih poslastica. Kada budete gledali film, videćete moju reakciju jer ju je Alehandro zadržao. Ona će vam sve reći. Bilo je refleksno.

Film ćete moći da pogledate na bioskopskim platnima u januaru 2016. godine, a možda će upravo ova uloga doneti holivudskoj zvezdi dugo iščekivanog Oskara.

Pogledajte trejler:

Izvor: espreso.rs