Danijel Redklif bio navučen na alkohol i masturbaciju

Tokom promocije novog filma "Victor Frankenstein", u intervjuu za “Playboy” glumac Danijel Redklif pričao je o svojoj zavisnosti od alkohola i samozadovoljavanju.

.

Glumac, koji se u vreme prikazivanja prvog filma o junaku Hariju Poteru odjednom našao u žiži interesovanja, izjavio je da se sa ovom drastičnom promenom borio – opijanjem.

- Kad god bih negde izašao, ljudi bi počeli da vade mobilne telefone. Počeo sam da se osećam vrlo neprijatno na javnim mestima, a alkohol je bio najbolji način da pobedim nervozu... Definitivno ne volim mobilne telefone s kamerom.

Glumac je sa priznanjima otišao toliko daleko da je otkrio i da mu je pošlo za rukom da uspostavi ravnotežu između prevelikih obaveza i “tinejdžerskih potreba”.

- Bio sam kao svaki drugi tinejdžer u tom smislu... Mislim da sam počeo veoma rano – pre tinejžerskih godina. Ali nikada to nisam radio na snimanju, nikada nisam pomislio „Hej, kada će režiser početi da snima narednu scenu, možda bih mogao u međuvremenu da otrčim do svoje prikolice?“. Imao sam utisak da, kada bih tako nešto uradio, svi bi znali za to. Bilo bi prilično sramotno vratiti se na filmski set i pogledati u oči sve te velikane britanske glume, znajući šta sam prethodno radio.

Izvor: B92