Majo, spusti loptu: Odbojkašica se prepucava sa starletom!!!

Jedna od najboljih odbojkašica u Evropi Maja Ognjenović nedavno je objavila tvit u kome osuđuje medije koji prenose izjave, da preformulišemo, prostitutki. Izgleda da je Majin tvit bio upućen konkretnoj osobi: starleti Nataši Šaviji koja je uzela u usta Majinog bivšeg dečka Miloša Teodosića.

.

Maja je nedavnim statusom na Tviteru izazvala veliku pažnju javnosti koja ju je podržala. U tom statusu je napisala da "dokle god ku**e budu imale medijsku pažnju i slobodu da komentarišu bilo šta, nema nama spasa". U međuvremenu, Maja je ugasila profil na Tviteru.

Ipak, piše Bulevar, jedna od najboljih srpskih košarkašica status nije stavila tek tako. Naime, “rat” je izazvala izjava košarkaša Miloša Teodosića, koji je za ruske medije rekao da se nada da će naći pravu ženu s kojom će zasnovati porodicu.

Šavija se ponudila da mu rodi petoro dece, ali onda se setila da on voli “ružne” žene:

“Ne verujem da imam šanse kod njega. Sudeći po njegovim prethodnim devojkama, biće da je i on jedan od poželjnih i uspešnih muškaraca koji ne voli lepe žene. Koliko sam shvatila, lepotice su mu samo bile avanture. Nijednom od njih se nije oženio niti bio s njom u dugoj vezi. Osim ove odbojkašice sa kojom je bio najduže, a koja i nije baš neka lepotica”, izjavila je Šavija, što je isprovociralo Maju da joj posveti tvit.

2015 Women's EuroVolley - Dream Team Name: Maja OgnjenovićAge: 31 years oldSelection:...Posted by Volleyball Connection on Wednesday, October 7, 2015

Inače, kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije Maja Ognjenović izabrana je za najboljeg tehničara Evropskog prvenstva. Ona je treći put u karijeri došla do tog priznanja, pošto je birana u idealan tim i na šampionatima 2007. i 2011. godine.

.

Nataša Šavija je učesnica rijalitija i starleta.

Izvor: Bulevar.B92