Radio sklekove sa Džeraldom Batlerom, sada vodi "Play jutro": Zoran Pajić

Zoran Pajić je nova voditeljske zvezda „Play“ radija, sa kojim ćete od ponedeljka, 19. oktobra, dan počinjati veseli, raspoloženi i grohotom se smejući. Zoran je deo voditeljskog tandema sa Unom Senić u emiji „Play jutro“. Play jutro“ je novitet na Play radiju koji će biti emitovan radnim danima od šest do 10 časova. Ovaj pozitivni šou donosi kombinaciju najbolje muzike i aktuelnih tema prezentovanih na zabavan i prijateljski način od strane radijskih zvezda: dugogodišnje voditeljke, instruktorke plesa na šipki I DJ Une Senić i glumca Zorana Pajića. Njih dvoje će u cik zore biti nasmejani domaćini jutarnje zabave na koju su svi pozvani.

.

Zoran Pajić je završio Akademiju umetnosti u klasi prošesora Predraga Ejdusa. Tada je, kaže, skapirao da u glumi nema ’leba, ali je ljubav prema sceni bila jača. Glumio je generale, Ruse, ljubavnike, pesnike. Bio je i kuvar u sitkomu „U Sosu“, u hrvatskoj sapunici „Ruža vjetrova“ je tražio svoju veliku ljubav Mariju i mirisao njenu maramu jedno 165 epizoda, naučio da se ljubi i da cepa drva. Radio je sklekove sa Džeraldom Batlerom i tukao se sa Rejfom Fajnsom u filmu „Koriolanus“.

Na snimanju filma „In secret“ pio je jutarnju kafu sa Džesikom Lang. Od ponedeljka, jutarnju kafu Srbija će piti kaficu sa njim.

Eto povoda da pitamo noćnu pticu gde se završava noć, a gde počinje (play) jutro?

- Ranije mi se noć završavala u četiri, a sada mi jutro počinje u to vreme. „Play jutro“ mi je super razlog da konačno postanem jutarnji tip. Bilo je krajnje vreme.

Šta si pomislio kad si čuo da si sa Unom u tandemu?

- Kada su mi rekli da je u pitanju jutarnji program, pomislio sam „ko će tako rano da ustaje“, ali kada su mi rekli da će mi partner biti Una, pomislio sam da za takvu koleginicu vredi ustajati. Jedan je od bitnih razloga zbog kojeg sam prihvatio da ustajem rano.

I ti i Una ste veseli, duhoviti i zabavni. Gde se vaše harizme ukrštaju, a u čemu se razlikujete?

- Una je drugačija zbog svoje spontanosti, ima odličan smisao za humor i ne libi se da iznese svoje mišljenje. Sve ono što ja nisam (smeh). Unu vodi srce, a mene često razum. Ja sam onaj fini sin, koji od tolike finoće oglupi, a Una je Žena, Majka, Kraljica. Privlači nas sve što je drugačije, sve ono što nije ustaljeno. Razlike nas upravo i privlače.

Čime će se emisija baviti? Ciljna grupa?

- „Play jutro“ se bavi aktuelnim temama, pričamo o raznim stvarima koje bi interesovale svakog čoveka širokih shvatanja, mladalačkog duha, i koji želi da mu jutro započne odličnom muzikom, opuštenom i zabavnom pričom. Vaše je samo da ustanete, pustite Play, a mi ćemo vam jutro učiniti boljim.

Po čemu će vaša emisija biti totalno drukčija od drugih?

- U našem jutru žena vlada, a ja je pratim i ponekad joj skačem po živcima. U suštini tako i jeste u životu, hteli mi to muški da priznamo, ili ne. Razbijaćemo predrasude, bićemo intrigantni, onakvi kakvi jesmo, bez usiljenosti. Unećemo osveženje i poneki bezobrazluk.

Tvoja jutarnja boljka?

- To što moram da ustanem bar dva sata pre početka programa. Divim se ljudima koji se spreme za petnaest minuta i odu na posao jer ja nisam taj tip. Bez dve jutarnje kafe, ne funkcionišem.