Kardašijanovi plaču za Lamarom: „Molim te, ne odlazi!“

Lamar Odom ima 50 odsto šanse da preživi, najnovija su predviđanja lekara u Las Vegasu. Nove analize su pokazale da je proslavljeni košarkaš uzimao kokain pre nego što mu je pozlilo, a radnici u bordelu u kojem je pronađen otkrili su da je celu noć proeo plačući, između ostalog, i zbog bivše drage, Kloi Kardašijan. Njena polusestra Kendal Džener, koja se sada nalazi pored Lamarove postelje, na Tviter je postavila posebno emotivnu poruku za košarkaša.

.

Iako se nijedna od sestara Kardašijan nije oglašavala od juče, Kendal je podelila sa svima poruku za bivšeg zeta.

„Molim te, ne odlazi“, napisala je manekenka i za kratko vreme prikupila više od 30 000 lajkova. Ona se, zajedno sa Kloi i Kim nalazi u Las Vegasu, pored Lamara, koji se još bori za život.

.

Lekari su u njegovom organizmu poronašli "gotovo sve moguće droge" i preživeo je nekoliko moždanih udara tokom noći. Nalazi se na dijalizi zbog bubrega, i ima svega 50 odsto šanse da preživi. Lekari strahuju da će, i ako preživi, imati dugoročna oštećenja mozga.

Uz Lamara je i bivši zet Rob Kardašijan, koji se ne oglašava često da društvenim mrežama, ali ovog puta je podelio jednu njihovu zajedničku sliku.

Praying nonstop for my Brother !!

A photo posted by ROBERT KARDASHIAN (@robkardashian) on

.

„Sve vreme se molim za mog brata“, napisao je Rob.

Lamar je cele večeri pre nego što mu je pozlilo pričao o Kloi, a izvori tvrde da je bio "opsednut" njom. Pokazivao je prostitutkama u bordelu njihove zajedničke slike, i plakao je zbog toga što je njegov život "polomljen".

Inače, Kloi je svega par dana pre toga u jednoj od epizoda rijalitija rekla da se brine za Lamara, sa kojim je zakonski i dalje u braku, da će se vratiti drogama nakon što je izgubio jednog od najboljih prijatelja.

Kardašijanke se stalno mole da se košarkaš oporavi, ali su svesne da su šanse jako male.

„Prilično su sigurne da je ovo definitivno oproštaj, ali nadaju se čudu“, otkriva izvor za "TMZ".

Pored Lamara se nalazi i Kobi Brajant, koji je izašao sa utakmice da bi bio pored prijatelja i kolege u teškim trenucima.

Bivši muž Kloi Kardašijan i bivša NBA zvezda overio vijagrom!

Izvor: 24sata.rs