Potresna priča o životu ćerke Nikol Kidman: Sajentolozi uzeli harač

Izabela, usvojena kći Toma Kruza i Nikol Kidman, udala se početkom oktobra u Londonu. Tog važnog dana, u njenom životu otac i majka nisu bili prisutni...

.

Slavni holivudski par je odlučio da usvoji Izabelu nakon što je njena prava majka, pripadnica sajentološke crkve, zaključila da neće moći da izdržava i finansira i treće dete.

Nikol je prvi put je ostala trudna nakon što se udala za Toma Kruza 1990. godine, ali trudnoća je bila vanmaterična. Zato se holivudski par neizmerno radovao devojčici koja je u naručje glumice stavljena čim se rodila 1992. godine.

„Čim sam pogledala u njene oči rodila se ta neka luda ljubav. Otvorila sam vrata srca za koja nisam ni znala da postoje“, govorila je glumica.

Tom je pričao da je prve noći koju je Izabela provela kod njih jedva spavao jer je stalno proveravao da li beba diše.

Ali, 22 godine kasnije, njihova priča i odnos potpuno su drugačiji.

Bela nije pozvala na venčanje ni Toma ni Nikol.

Bella Cruise's story is fascinating, and sadPosted by Daily Mail on Monday, October 12, 2015

Izabela se početkom oktorbra ove godine udala za Maksa Parkera s kojim je u vezi bila manje od godine. Mladenci su se venčali u Londonu, a navodno su hteli venčanje bez pompe i u društvu samo bliskih prijatelja.

Stranim medijima ta vest je postala zanimljivija pošto se saznalo da svadbi nisu prisustvovali ni Tom ni Nikol. Ali, ne samo da nisu bili gosti, već ih Bela navodno nije ni pozvala.

Kako piše Dejli Mejl, njihov odnos veoma zahladnio, pa se Bela i Nikol nisu čule godinama. Izabela se češće čuje sa Tomovom trećom suprugom Kejti Holmss kojom je i danas bliska.

Tom i Nikol nemaju blizak odnos ni sa sinom Konorom kojeg su usvojili 1995. godine kad je imao samo četiri meseca.

.

Dok su oni snimali filmove, deca su kao mala tri godine provela u iznajmljenoj kući u Engleskoj. Iako su živeli u luksuzu, Nikol je često isticala da se trudi da ih ne razmazi.

Par nije krio da želi i biološko dete i veću porodicu. Glumica je uspela opet da zatrudni 1998. godine, ali imala je pobačaj. Ubrzo pošto su snimili „Širom zatvorenih očiju“, Tom Kruz i Nikol Kidman su se razišli.

Nikol se iz Los Anđelesa preselila u Njujork i odlučila da deli starateljstvo sa Tomom.

Dok je ona radila, Tom je decu vodio u sajentološku crkvu i u kampove, pa je glumica s njima provodila vrlo malo vremena. Upravo se sajentologija često navodila kao krivac za razvod holivudskog para, i za odvojenost Nikol od dece. Navodno, sajentolozi su tvrdili da je Nikol osoba koja će narušiti njihovo duhovno blagostanje.

Od 2005. godine, Izabela i Konor živeli su u pobožnim krugovima i u zatvorenoj porodici. U njihovu kuću, koji su delili s ocem Tomom u LA, nije smeo da uđe niko ko nije bio sajentolog. Međuim, ti krugovi su demantovali te navode.

It's good to be back in Madrid!

A photo posted by Connor Cruise (@theconnorcruise) on

.

Godine 2006., Bela i Konor su dobili polusestru Suri iz Tomovog braka s Kejti Holms.

Šest meseci kasnije par se venčao. Tom je u jednom intervjuu izjavio da mu je Bela, pre nego što se oženio s Kejti, prišla i rekla mu da je glumica ona prava i da je ne pušta.

I Kejti je, tokom veze sa Tomom, polako prešla na sajentologiju. Kružile su glasine da je morala da prođe kroz „tihi porođaj“ jer sajentolozi insistiraju na tome da majke ne viču tokom porođaja da bi bebe bile rođene u mirnom okruženju.

Od tog trenutka, Bela je umesto Nikol, mamom počela da oslovljava Kejti. Tom se često hvalio da je njegova veza s glumicom imala potpunu podršku njegove dece.

I Nikol se ponovo udala 2006. godine, za muzičara Kita Urbana. Njeni prioriteti tada su se promenili. Jednom prilikom je čak i priznala da se za njega udala iako ga nije dobro poznavala jer je bila očajna u želji da ima više dece.

S 40 godina rodila je kći Sandej Rouz, a njeno drugo dete, kći Fejt, na svet je donela surogat majka.

Bela je u to vreme, kad je imala 18 godina, najviše vremena provodila sa Suri, što je Nikol zabrinjavalo jer je imala osećaj da samo glumi pratioca Tomovoj ćerki.

Nikol Kidman nije imala vremena da bude sa svojom usvojenom decom jer ona i Kit najviše vremena provode u Nešvilu i u Australiji, a Izabela i Konor nisu želleli da napuste svoj dom u Americi.

Veliki šok za Belu bio je Tomov i Kejtin Razvod 2012. godine, nakon čega je Izabela prestala da radi kao asistentkinja na Kejtinoj modnoj liniji i preselila se u Veliku Britaniju. Od tada je završila kurs za frizerku, a želida postane i šminkerka.

Kruz je navodno podmirio sve troškove njenog venčanja, ali je odlučio da se ne pojavi jer Bela nije htela medijsku pažnju.

They've got their friends' approval!Posted by People.com on Monday, October 12, 2015

Takođe, kći Toma i Nikol navodno se često oseća usamljeno.

„Izgubljena je. Misli da nije dovoljno lepa da bi bila glumica, a ni dovoljno pametna za fakultet ili bolji posao. U istoj situaciji je i Konor koji putuje svetom i radi kao DJ“, tvrdi izvor.

Mnogi se nadaju da njena odluka da se uda za čoveka kojeg je pre braka poznavala manje od godine dana nije bila samo hir.

SO sad. Why Bella Cruise stopped calling Nicole Kidman "mom"Posted by OK! Magazine UK on Tuesday, October 13, 2015

Izvor: 24sata.hr