Bivši muž Kloi Kardašijan i bivša NBA zvezda overio vijagrom!

Lamar Odom, nekad zvezda NBA, a danas poznat kao bivši muž Kloi Kardašijan, pronađen je bez svesti u bordelu u Las Vegasu juče popodne. Lamar se nalazi u kritičnom stanju i lekari se bore za njegov život, a osoblje bordela kaže da je košarkaš tu proveo četiri dana, da je uzeo oko 10 biljnih "Vijagri" i da je neprestano pio konjak.

.

Odom se nalazi u kritičnom stanju, a u njegovoj sobi su ga pronašle dve radnice bordela. Odmah su pozvale Hitnu pomoć, a jedna od njih je rekal da je košarkašu iz usta i nosa curila neka tečnost.

Odmah su ga prevezli u bolnicu, gde je intubiran, ali nije došao svesti. Kloi se zajedno sa sestrom Kim i mamom Kris odmah uputila ka Las Vegasu, kako bi bila pored bivšeg supruga u ovim teškim trenucima. Osoblje bordela tvrdi da nema znakova da se on drogirao, ali je sve vreme uzimao biljnu zamenu za "Vijagru" u kombinaciji sa alkoholom.

Veče pre nego što su ga našli u besvesnom stanju, Odom je naručio flašu konjaka, ali nije stigao da je završi.

Inače, on i Kloi su se razveli 2013. godine, a šuška se da je rijaliti zvezda podnela zahteva za razvod upravo zbog Lamarove upotrebe droge. Kardašijanke još uvek nisu dale nikakvu zvanični izjavu po pitanju ovoga.

Izvor: Daily mail/24sata.rs