Majkl Fazbinder se ruga Eštonu Kučeru

Glumac je bacio epsku senku na Eštonovu ulogu Stiva Džobsa. Reci nam kako se osećaš, Majkl?

.

Nakon fijaska sa filmom "Džobs" sa Ešton Kučerom u ulozi osnivača "Epla" na ovom, očigledno, nezahvalnom zadatku našao se Majkl Fasbender. Film je režirao Oskarovac Deni Bojl ("Trejnspoting", "Milioner iz blata"), a jednu od glavnih uloga igra i Kejt Vinslet.

Film naslovljen "Stiv Džobs" glavnog junaka prikazuje kao egoistu, čoveka bez srca koji bez obzira gazi kolege ali i prijatelje. On je čovek bez trunke empatije koji se lako odrekao najmlađe ćerke a odbio je da prizna da je otac jedne devojčice i ostavio je nju i njenu majku da žive u siromaštvu iako je sam imao bogatsvo veće od 200 miliona dolara, tvrdi se u scenariju Bojlovog filma koji u bioskope dolazi početkom oktobra.

Drugi film "Steve Jobs: The Man In The Machine" daje još goru sliku o Džobsu nakon što je priča napisana na osnovu stotinu intervjua obavljenih sa njegovim bivšim saradnicima ali i njegovom dugogodišnjom devojkom. Niko od njih se nije držao one "o pokojniku sve najbolje".Istovremeno, čini se da je većina ljudi zaboravila na biografski film o osnivaču Epla iz 2013. godine u kojem je glavnu ulogu igrao Ešton Kučer, a koji nije baš dobro prošao kod kritičara.

Majkl Fazbinder, koji igra Stiva Džobsa u novom filmu, nije mogao a da ne likuje nad svojim uspehom.

Na pitanje novinara kako se pripremao za ulogu Stiva Džobsa, Fazbinder je sarkastično odgovorio:

"Proučavao sam Eštona Kučera.“

.

BUM!

Majkl Fazbinder

.

Ešton Kučer