Brajan Ostin Grin traži alimentaciju od Megan Foks

Čovek pati od vrtoglavice pa bi da ga bivša žena izdržava!

.

Dame kada sledeći put čujete da su samo žene te, koje žele da se novčano okoriste razvodom, samo recite Brajan Ostin Grin.

Naime, zvezda nekad popularne serije "Beverly Hills 90210", uskoro će potpisati papire za razvod, a kako saznaje TMZ, Brajan od prelepe supruge Megan Foks traži da mu plaća alimentaciju, ali i zajedničko starateljstvo nad njihova dva sina, Noom i Bodijem.

Slavni par, koji je zajedno proveo 10 godina, vest o razvodu je objavio prošlog meseca, a čini se da je Megan bila ta koja je razvod zatražila.

Brajan želi novčanu podršku od lepe supruge, zbog činjenice da je nesposoban za rad, jer pati od vrtoglavice. Naime, par je nedavno imao saobraćajnu nesreću, nakon koje Ostin pati od vrtoglavica, a prema njegovim tvrdnjama, nekada ne može da ustane iz kreveta, a kamoli da radi.

"Megan je vrlo samostalna žena i ima tendenciju da radi stvari, koje se tiču samo nje. Ostali su u prijateljskim odnosima, samo zbog dece", otkrio je nepoznati izvor.

A hoće li glumica, koju čekaju angažmani u Holivudu, pristati na plaćanje alimentacije bivšem suprugu, još uvijek se ne zna.

Izvor: Index.hr