Kokoške se razletele zbog Breda Pita i Roberta Patisona!

Stanovnici sela Baligali, u Severnoj Irskoj, žale se na buku koju tokom snimanja stvara ekipa najnovijeg filma Breda Pita "The Lost City of Z", navodeći da akcione scene uznemiravaju životinje na njihovim farmama.

.

Krave, kokoške i konji su "prestravljeni" čestim eksplozijama koje se čuju sa snimanja holivudskog blokbastera u produkciji Pitove kompanije Plan B.

"Počelo je prošlog ponedeljka lupnjavom, pucnjavom i manjim eksplozijama", izjavio je za Tajms Džejson Mekilion, jedan od žitelja Baligalija.

"Ubrzo su usledile veće eksplozije. Od njih mi se zatresla cela kuća", rekao je on nezadovoljno, navodeći da su se životinje "izbezumile od straha".

"Moj pas je drhtao sakriven ispod stolice, a kokoške su se razletele na sve strane. Komšijini konji su jurišali kao pomahnitali, a on sam je zamalo stradao kada su krave krenule u stampedo", kazao je Mekilion, dodajući da je izgledalo kao da se vodi rat.

"Ovo je seosko područje, u kom je obično mirno. Životinje su nenaviknute na buku zato su tako histerično reagovale", rekao je on.

Film, u kom glume Čarli Hunam, Robert Patinson, Sjena Miler i Tom Holand, prati priču britanskog vojnika i špijuna Persija Foseta koji je 1925. godine nestao u brazilskoj džungli sa svojim sinom dok je bio na tragu napredne civilizacije Z.

Film bi u bioskope trebalo da stigne 2016.

Ovo nije prvi put da snimanje jednog filma u kom učestvuje Pit uznemirava lokalno stanovništvo. U novembru 2013, reditelj ratne drame "Bes" (Fury), Dejvid Ajer, morao je da se izvini stanovnicima Širburna, u Oksfordširu, nakon što ih je u pola noći probudila pucnjava tokom snimanja ratne scene.

Izvor: Tanjug