14 neverovatnih činjenica o poznatima (I deo)

Otac jednog glumca bio je plaćeni ubica. A omiljena holivudska faca hteo je da bude nindža... Evo priča iz života slavnih posle kojih ćete možda imati drugačiju sliku o njima.

.

Silvester Stalone

Pre nego što je postao Roki Balboa, Stalone se pojavio kao glumac u porno filmu „Party at Kitty and Stud’s“.

Vudi Harleson

Otac glumca Vudija Harlesona, Čarls, bio je plaćeni ubica.

Stiv Vinsent

Pre nego što je postao glumac, Stiven Vinsent je bio njujorški vatrogasac. Nakon napada 11. septembra 2001. godine kao dobrovoljac se javio u svoju staru stanicu i pomagao kolegama u čišćenju ruševina.

Kristofer Voken

Glumac je u mladosti radio kao krotitelj lavova.

Dženifer Lorens

Glumica se prvi put pojavila na televiziji u MTV šouu „My Super Sweet Sixteen“ kada je imala samo 14 godina.

Džeri Springer

Mnogo pre nego što je njegov talk show „The Jerry Springer Show“ postao popularan, Springer je bio gradonačelnik Sinsinatija.

Bredli Kuper

Glumac je izjavio da je kao dete mislio da samo nindže razumeju smisao života i smrti i molio je oca da ga pošalje u Japan da bi trenirao i postao jedan od njih.

Rajan Gosling i Džastin Timberlejk

Iako ih ne možete videti zajedno u gradu, kao deca su bili cimeri! Obojica su se preselila na Floridu da bi učestvovali u „Mickey Mouse Club“ i živeli su zajedno šest meseci. Rajanova majka je morala da ostane u Kanadi i Džastinova mu je bila zakonski staratelj.

Rasel Krou

Australijski glumac ima svoj bend „30 Odd Foot Of Grunts“ i najveći hit im je pesma „I want to be like Marlon Brando“ iz 1980. godine. Želja mu se ostvarila pošto je postao drugi dobitnik Oskara koji je glumio lik Jor-Ela u filmu „The man of steel“, a prvi je bio Marlon Brando.

Inače, to je prvi film o Supermenu koji nema reč „supermen“ u nazivu.

Blejk Lajvli

Blake i Pen su se prema mišljenju mnogih upoznali i zaljubili na snimanju serije „Gossip Girl“. Međutim, oni se znaju još iz detinjstva. Njihova romansa je u međuvremenu prestala, a Blejk je trenutno u braku sa Rajanom Rejnolsom.

Rijana

Provokativna pevačica je karijeru započela 2006. godine u sapunici „All My Children“ gde je izvela jedan od svojih prvih hitova „SOS“.

Suzan Sarandon

Američka glumica nije dobila ulogu u kultnom klasiku „Rocky“ jer je bila previše atraktivna, a umesto nje se u filmu pojavila sestra Frensisa Forda Kopole.

Rouz Mekgoven

Roditelji glumice koja se proslavila ulogom Pejdž u seriji „Charmed“ bili su pripadnici sekte Children of God.

Emili Blant

Zvezda akcionog SF filma „Looper“ kao dete je imala problema sa mucanjem.

Izvor: Kafenisanje.rs