Sve o novom šouu „Moja mama kuva bolje od tvoje“ na specijalnom sajtu Prva.rs

Večeras od 19 sati na Prvoj počinje novi porodično-kulinarski šou „Moja mama kuva bolje od tvoje“, a sve o ovom jedinstvenom takmičenju možete saznati na sajtu Prva.rs – mojamamakuvabolje.prva.rs.

.

„Deca“, ćerke ili sinovi, kuvaju po instrukcijama svojih mama boreći se za pobedu. Takmičarski par koji odnese pobedu braniće titulu i u sledećoj epizodi u sudaru sa novim porodičnim parom – mama/sin ili mama/ćerka. U kuhinji je već vruće od užarenih ringli, rerni, pare, uputstava, specijalnih zahteva, a dodatno ulje na vatru doliva dobro poznato televizijsko lice, sudija Saša Mišić i zabavni voditelj Marko Gvero.

Šou će se emitovati radnim danima od 19 sati, a sve informacije o dinamičnom takmičenju su vam dostupne na posebnom sajtu Prve – mojamamakuvabolje.prva.rs. Ovde ćete moći da se upoznate sa takmičarima - da saznate ko su, odakle dolaze, čime se bave, da vidite kako je tekla borba kandidata, ko je ljutio mamu, a koga je mamica ozbiljno „izuvala iz cipela“. Takođe na sajtu ćete pronaći pobedničke recepte, pa ih isprobajte u svojoj kuhinji pošto su u pitanju slasna jela koja se brzo spremaju. Videćete kako su izgledali takmičari na snimanju, a u slučaju da ste propustili epizode na televiziji, moći ćete da ih pogledate upravo ovde.

Kliknite mojamamakuvabolje.prva.rs