Showbiz vesti

Još jedan dokaz da devojke vole loše momke: Tom Felton kriv što se tinejdžerke pale na Malfoja

Autorka J.K. Rouling je posmatrala kako se Drako Malfoj transformiše iz zlog dečaka iz knjiga o Hariju Poteru do lika iz filmova za kojim tinejdžerke, ali i starije devojke, širom sveta lude. Za to krivi jedino Tom Feltona.
02.09.2015. - 14:41h

Malfoj je tiha patnja mnogih devojaka širom sveta, a sve zbog glumca Toma Feltona.

Glumac koji je tumačio ulogu zlobnog Sliterinskog čarobnjaka u osam nastavaka izvinio se proslavljenoj spisateljici na Twitteru zbog svog legendarnog statusa kod dama. “Žao mi je što devojke vole Malfoja”, napisao je u odgovoru jednoj obožavateljki koja je kupila njegovu majicu "Drako Malfoj je moj dečko", koju je glumac kreirao u dobrotvorne svrhe i dodao da njegov lik verovatno ne bi bio dobar dečko.

Decembra prošle godine, Roulingova je na svom veb sajtu "Pottermore" objavila da nije ni bila svesna koliko je devojaka širom sveta zaljubljeno u njen fiktivni lik: “Drako ima tu moć klasičnog antiheroja; a devojke često maštaju o takvim tipovima muškaraca. Sve me je to stavilo u nezgodnu poziciju jer sam morala da objašnjavam i razbijem im iluziju iskrenim rečima da Drako ne krije srce od zlata ispod svoje podrugljivosti i svojih predrasuda, i da na kraju on i Hari neće postati najbolji prijatelji.”

Čak i posle tih objašnjanja o grubom karakteru plavokosog čarobnjaka, devojke i danas, posle osamnaest godina od prvog izdanja knjige i skoro trinaest od premijere filma, i dalje maštaju o lošem momku Malfoju.

Da li ste i vi među njima?

Izvor: Tračara