Princeza Margaret: "Džek Nikolson mi je nudio kokain"

Nije tajna da je mlađa sestra britanske kraljice, princeza Margaret bila vagabundo u porodici, i da je noći provodila na divljim žurkama koje su često trajale do jutra.

.

U novoj biografiji princeze Margaret piše da joj je omiljena zbava bilo divlje partijanje sa holivudskim lošim momcima, a na jednoj žurki koja nije oskudevala s drogom, Džek Nikolson joj je ponudio kokain.

Ona je odbila kokain, ali nije bila ni najmanje uvređena ponudom, već je nastavila da se provodi i flertuje sa Džonom Travoltom.

Anegdota je detaljno opisana u biografiji koju je napisala Sju Mengers, čuveni agent zvezda.

Spomenuta žurka se odvijala u kući princeze Margaret 1979. godine i na njoj su bili Šon Koneri, Fara Fosit, Robin Vilijams,...

Nikolson je navodno povukao princezu u stranu pokušavajući da je bolje upozna. On je tada bio u vezi sa Anđelikom Hjuston. Tada je Margaret ponudio drogu, pa je Sju Mengers pobesnela jer je pomislila da posle toga nikada neće dobiti priliku da dobije poziv za Bakingemsku palatu.

Ipak, princeza se nije potresla zbog Nikolsonove ponude. Obučena u glamuroznu Dior haljinu je nastavila da uživa, a sa partija je otišla oko pola jedan. Dotle je neprestano plesala sa Travoltom koji je od nje bi mlađi 24 godine.
Portparol Bakingemske palate je odbio da prokomentariše navode iz knjige.
Princeza Margaret je preminula 2002. u 72. godini.

Izvor: 24sata.rs