PREDSTAVLJAMO vam radio o kojem se priča - PLAY RADIO

Od ponedeljka, 31. avgusta, “Play”radio premijerno predstavlja voditeljsku ekipu I programski koncept novog medija čija pažljivo birana muzika će vrlo brzo zasluženo osvojiti pažnju širokog auditorijuma, a biće prisutan na sledećim platformama: radio (u Beogradu na 92,5MHz, u Vojvodini na 103,2MHz kao i na još 17 frekvencija širom Srbije), Internetu (www.playradio.rs)  I Smartphone aplikacijama (Android I IOS).

.

„Play“ radio je moderna radio stanica sa nacionalnom frekvencijom koja će emitovati najrazličitije svevremenske hitove ali i savremenu mejnstrim muziku namenjenu onima sa izgrađenim i istančanim muzičkim ukusom, ali i zabavni program i neizostavne vesti sa najvažnijim temama dana.

Ekipa koja će voditi slušaoce „Play“ radija kroz najbolju muziku sada, biće pop pevačice, TV lica, lifestyle blogeri, kao i poznati tviteraši. U proaktivnom pristupu sa slušaocima i oni sami će dati svoju završnu reč jer će i delom kreirati sadržaj I muzički pravac kroz playliste.

U iščekivanju velikog jutarnjeg šou programa i popularnog voditeljskog para koji se još drži u tajnosti, programski direktor “Play” radija Nemanja Kostić muzikom će u ranim satima, od 6 do 10h zmrdavati uspavane. Oni koji otvaraju “sezonu” novog radija biće pop izvođačica dobrog glasa koji se daleko čuje, Nataša Guberinić. I baš kao što je nekada, pevajući u bendovima Tap 011 I Loco bend, vladala prestoničkom noćnom scenom, sada će nas uveriti u to da je dobar provod moguć I danju I to kroz matine Play radija od 10 do 14h uz moto: “Ukoliko vam je dosadno, onda radite nešto pogrešno”.

Sa nekada jednim od najmlađih TV voditelja, koji se kao novinar okušao I u štampanim I digitalnim medijima, a sada popularnim tviterašom (poznatom po niku Buduci predsednik) slušaoci „Play“ radija družiće se od 14 do 18 časova. “Popodnevni program biće rezervisan za potragu za krajem Interneta. Onima koji su na poslu i čekaju onih poslednjih pet minuta koji traju kao godina, onima koji krišom u amfiteatru ili učionici spas traže uz najbolju muziku sada, onima koji pripremaju ručak za ove prve i druge, onima koji ispijaju drugu kafu u kafiću, ukratko - svim našim slušaocima ću, uz pomoć kolega, prenositi ono o čemu Internet bruji. Ali, pričaćemo i o stvarima o kojima će Internet tek brujati.”, kaže Luka.

U večernjim satima, od 18h do 22h, mikrofon Play radija preuzima “dobra devojka iz komšiluka”, uspešna lifestyle blogerka, veliki fan mode, organske hrane, fitnesa I zdravog života koju je lepo slušati I još lepše gledati, Milica Stanisavljević.