Zašto je Kejt Midlton iznervirala britanske mame?

U anketi portala vouchercloud.com, 2 287 britanskih roditelja čija deca imaju manje od 10 godina birala su slavnu osobu koju smatraju najboljim uzorom za svoje mališane. Među ženskim kandidatkinjama roditelji su kao najbolji uzor izabrali vojvotkinju Kejt Midlton. Međutim, nakon mnogobrojnih komplimenata, ipak postoji jedna sitnica u vezi sa Kejt koja se javnosti ne sviđa.

.

Među ženskim kandidatkinjama roditelji su kao najbolji uzor izabrali vojvotkinju Kejt Midlton. Slede je pevačice Tejlor Svift i Bijonse i glumica Anđelina Džoli.

Roditelji su birali i najgore uzore za svoju decu, a tu je pobedu odnela pevačica Majli Sajrus, zatim Kim Kardašijan, glumica Kristen Stjuart i pevačica Rijana.

.

Kada su rezultati ankete objavljeni na internetu, neki roditelji odmah su se pobunili otvorivši raspravu oko toga zbog čega je Kejt Midlton dobar uzor deci.

- Verujem da je Kejt na listi zato što njen stil oblačenja ne otkriva previše i zato jer je lepa, ali šta je sa svim onim ženama koje uspevaju tako da izgledaju i u isto vreme pridonose svojoj zajednici i svetu? - jedan je od komentara.

Izvor: zadovoljna.hr