ON je danas ŽENA i izgleda da se smrzneš!

Bivši Klintonov telohranitelj promenio pol: Otac trojice sinova tvrdi da je sad napokon srećan: „Napokon sam uradio ono što sam oduvek želeo zbog čega se sada osećam potpuno. Žao mi je ako drugi to ne razumeju“, napisao je Krocaleski na Fejsbuku.

.

Met Krocaleski, svetski šampion u bodibildingu i bivši član obezbeđenja bivšeg predsednika Amerike Bila Klintona, promenio je pol.
Ovaj svetski šampion iznenadio je mnoge pratioce na Instagramu i Fejsbuku kada je postavio fotografije na kojima je obučen kao žena.

There has obviously been a great deal of gossip, rumors and questions about me the past few days. To put them to rest:...

Posted by Matt "Kroc" Kroczaleski on Tuesday, July 28, 2015

Ovaj otac troje dece koji je od 1991. do 1995. godine bio član obezbeđenja Bila Klintona napisao je na Fejsbuku da je ovu promenu dugo priželjkivao.
"Moja porodica i prijatelji su od početka bili upoznati sa željom o promeni pola. Međutim, želeo sam da sačekam da mi sinovi završe srednju školu kako bih uradio ono što sam oduvek želeo. Da, ja sam sada žena ali još uvek nepotpuna. Prvo počinjem sa hormonima" napisao je sportista na Fejsbuku.

Good morning everyone! preparing for a host of interviews today with first up being Rover's Morning Glory radio show...

Posted by Matt "Kroc" Kroczaleski on Thursday, July 30, 2015

Kako je istakao, poslednjih dana non stop dobija poruke u kojima ga prijatelji podržavaju.
"Napokon sam uradio ono što sam oduvek želeo zbog čega se sada osećam potpuno. Žao mi je ako drugi to ne razumeju, ali ja sam sada najzad srećan" napisao je Krocaleski koji se sada zove Žan Mari Kroc.

Izvor: Newsweek