Showbiz vesti

Maraja na Ibici, njena sestra u ludnici

Starija sestra pevačice Maraje (45) već nekoliko nedelja na odjeljenju psihijatrije u Njujorku pošto su je komšije našle bez svesti i povređenu u stanu.
31.07.2015. - 09:26h

-  Neko mi je ukrao sav nakit, ali ne sećam se čoveka koji mi je bio u stanu. Zatvorili su me protiv moje volje. Neka neko javi mojoj sestri šta mi rade. Jedino ona može da me spasi, rekla je Alison Keri (54).

Američki mediji pišu da je Maraja trenutno na krstarenju da svojim dečkom Džejmsom Pakerom, medijskim mogulom, a da je za to vreme njena sestra na prisilnom lečenju.

Inače, pevačica sa sestrom, koja je bivši zavisnik o kreku i HIV je pozitivna, nije bliska od 1994. godine. Izjavila je da joj nedostaje i da bi želela po prvi put da vidi njenu decu.

Alison Keri u mladosti se prostituisala da bi pevačici osigurala hranu. Radi kao čistačica, a sa Marajom godinama nije razgovarala. Pre tri godine je izjavila da joj nedostaje sestra.

– Čista sam već četiri meseca i našla sam posao spremačice, samo želim da vidim Maraju i svoje nećake. Videla sam njihove slike u novinama, preslatki su. Sigurna sam da će Maraja biti divna mama.

Njih dve su bile bliske do 1994. godine kada je Maraja uz pomoć majke pokušala da joj oduzme starateljstvo nad sinom Majklom.

Alison tvrdi da je počela da se prostituiše jer njihova majka, s kojom se Maraja kasnije posvađala, nije dovoljno zarađivala pa je ona novcem od prostitucije pomagala Maraji.

Da odnosi u familiji nisu bajni, potvrdio je prošlog meseca i Marajin brat Morgan koji je izjavio da „strahuje da će njegovu slavnu sestru Marajuubiti alkohol i da će umreti poput Vitni Hjuston.

- Maraja je pila i tokom trudnoće, čak i dok je dojila. Ne mogu reći da sam je ikada video treznu i to je zastrašujuće - kazao je Morgan koji sestru nije video dve godine.

Morgan je rekao da je Kerijeva psihički nestabilna i da se boji da neće biti u stanju da brine za svoje četvorogodišnje blizance Monro i Morokejnija.

Morgan veruje da Maraja svoje probleme rešava vinom i šampanjcem. Osim toga, pevačica na dnevnoj bazi koristi lekove za živce i smirenje, a njeni problemi traju od 2001. godine kada je doživela emocionalni i fizički slom.

- Marja nema podršku društva, a od sebe odguruje ljude kojima je stalo do nje i kojima može da veruje - kazao je Morgan i dodaje da je Marajin bivši suprug Nik Kenon „se**** kojeg je zanimao isključivo njen novac“.

Izvor: 24sata.hr