Vlaho i Miloš Biković pomeraju granice!

Hrvatska zvezda Vlaho Arbulić koji je domaćoj publici predstavio kao specijalni gost u polufinalu X Faktor-a, gde svojim nastupom sve ostavio bez teksta, nedavno je u Beogradu snimio spot prvenacza pesmu „Bla Bla“, čiji je kantautor.

.

Režiju spota potpisuje, ni manje ni više, nego naš proslavljeni glumac Miloš Biković, koji je pre tačno godinu dana uplivao i u rediteljske vode, kada je pevačici Neveni Božović režirao spot za pesmu „Bal“, koji je pokupio jedno od najvećih priznanja, da je ušao na „YouTube“ listu top 10 najlepših spotova u Jugoistočnoj Evropi.

Nevena Božović je zapravo i spona saradnje između tima koji potpisuje spot „Bla bla“ i Vlaha, jer je producent Ljubomir Dorontić upravo Vlaha Arbulića angažovao da glumi u njenom poslednjem spotu, gde se on prvi put pojavio na našem tržištu.

„Videvši dosadašnji rad Inspiring Production tima, nisam se ni trenutak razmišljao da li želim d baš oni reuzmu kreativu vezanu za ovaj singl. Miloš Biković je odradio odličan posao! Jako sam zadovoljan rezultatima, a atmosfera na snimanju je bila izuzetno ugodna i prijateljska. Svi smo se pre svega dobro družili, pa su i rezultati iz svega toga jako dobri. Verujem da smo napravili odličnu stvar.“ Izjavio je Vlaho.

Lepa i zavodljiva glumica, koja u spotu tumači Vlahovu devojku je Anđela Jovanović, ćerka proslavljenog glumačkog para, Branke Pujić i Dragana Jovanovića.