Ko bi nju odbio! Šarliz Teron uputila Obami nepristojnu ponudu

Tokom gostovanja u tok šou emisiji Džimija Kimela, glumica Šarliz Teron prisetila se da je jednom prilikom pozvala američkog predsednika Baraka Obamu u striptiz klub.

.

Teron je rekla da je tokom gostovanja bila prilično nervozna, što je rezultovalo neprikladnim komentarom: "Ovo je strašno, Džimi. Ovo je strašno", započela je priču glumica.

"Dešava mi se da se toliko unervozim da na kraju kažem nešto zaista neumesno... Kao da ne znam kako da se zaustavim. Nešto poput “verbalne dijareje’”, rekla je Teron.

Njen komentar odnosio se na prethodno gostovanje u Kimelovoj emisiji, kada je Obama izjavio da mu je drago što učešćem u emisiji može da pokuša da „osvoji“ nove birače iz drugačijih demografskih grupa.

"Nakon toga je napravio dugu pauzu i ja nisam više znala šta da kažem. Jedino što mi je palo na pamet bilo je „Pa, ako tražite glasače na novim mestima, mogu da vas odvedem u striptiz klub", otkrila je Teron pre nego što se nasmejala i pokrila lice rukama.

Ona je dodala da nedeljama nakon toga nije mogla da spava jer ju je bilo sramota: "Zatvorila bih oči i pomislila „O moj bože, rekla sam to. O moj bože, zašto sam to rekla?'”.

Kimel joj je uputio aplauz za hrabrost i predložio da svim budućim predsednicima uputi isti poziv.

"Da si to predložila Klintonu, verovatno biste još bili u tom striptiz klubu", našalio se voditelj.

.

Izvor: b92