Svetske misice - žrtve prevara, zločina i spletki

Mis Hondurasa ubio je i zakopao dečko njene sestre samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da učestvuje na izboru za Mis Univerzuma. Ali, tu se ne završava priča o kobnim sudbinama najlepših žena na svetu.

.

Vest o smrti devetnaestogodišnje Mis Hondurasa Marija Hoze Alvarado krajem prošle godine šokirala je svet. Samo nekoliko dana pre nego što je trebalo da otputuje na svetski izbor u London, Marija je nestala bez traga nakon proslave prijateljevog rođendana.

Nije se pojavila na probi haljine koju je trebalo da nosi na svetskom izboru za Mis, da bi vlasti nedugo zatim izdale saopštenje da su Marija i njezina sestra Sofija Trinidad pronađene mrtve.

Policija je uhapsila sestrinog dečka Antonija Ruiza, koji ih je i odveo do tela ubijenih djevojaka kraj reke Aguagve u selu Kablotale. Aris Maldonado, suučesnik u ubistvu, priznao je da su zakopali tela pored reke jer su smatrali da će se tako brže raspasti.

Motiv ubistva navodno je ljubomora.

Ruiz je prvo upucao devojku jer je plesala s drugim muškarcem, a onda i Mis Hondurasa koja je pokušala da je zaštiti U trenutku dok je Sofija ležala ranjena na podu, Marija se bacila na nju, a Ruiz je potom ispalio hitac i u nju.

Samo nedelju dana pošto su pronađena tela nesrećnih devojaka, u kupatilu je, vezanih ruku i nogu s prerezanim grkljanom, pronađen i misičin stilista, 41-godišnji Luis Alfredo Garsija zvan Destini.

Mis Venezuele 2004. godine, manekenka i glumica u usponu, Monika Spir (29) i njen suprug Tomas Henri Bir (39) ubijeni su tokom pljačke, pred očima njihove petogodišnje ćeke Maje koja je ranjena u nogu.

Par je imao saobraćajnu nesreću na autoputu u nenoj rodnoj Venecueli gde su bili na odmoru i čekali su šlep službu. Tada su im prišli naoružani muškarci i pokušali da ih opljačkaju. Monika i Tomas su pokušali da pobegnu, ali pljačkaši sus ih upucali, a njihovu kćer ranili hicem u nogu.

Zbog ubistva, u zatvoru su završila tri muškarca. Osuđeni članovi lokalne bande ubili su nesrećnu misicu u automobilu u kojem se pokušala da se sakrije sa mužem i ćerkom!
Godinu posle izbora za Mis Venecuele, Monika se takmičila i na izboru za Mis Sveta u Tajlandu. Glumila je u sapunicama, a radila je i kao voditeljka.

Hrvatska misica Aleksandra Grdić (34) nedavno je šokirala mršavošću, ali ipak, najpoznatija je kontroverza iz 2005. godine. Tada joj je u „Škodi“ u rodnoj Virovitici policija pronašla 13 tableta „praksitena“. Pošto nije imala potvrdu da joj je sedative prepisao lekar, protiv nje su podneli prijavu za zloupotrebu opojnih droga, nakon čega su je prozvali Miss Praxitena. Kod njenog dečka Zlatka Škvarića (41), koji je prethodno završio u policiji zbog tuče u kafiću, našli su manju količinu kokaina.

Aleksandra je nakon svega pozirala s „praksitenima“ u ustima. Godinu kasnije, dečko joj je na porodičnom roštilju brutalno prebio roditelje, zbog čega je završio u zatvoru.

Aleksandra je prekinula s njim i otišla da živi u Zagreb. Kako od revija nije mogla dovoljno da zarađuje, jedno vreme je radila kao gošća u klubovima, za što su joj plaćali oko 200 evra.

Godine 2008. godine lepa Meksikanka Laura Cunga izabrana je za prvu pratilju na meksičkom izboru, a sledeće godine je sa još sedmoricom “kolega” uhapšena zbog trgovine narkoticima i oružjem, kao i zbog pranja novca!

Sećate se božanstvene Ana Saso (51)? Posednjih godina povukla se iz javnosti i u vezi je sa splitskim hirurgom Hrvojem Tomasevićem (47). Nekad je, kaže, vodila turbulentan život koji se promenio kad joj je u ruke dospio molitvenik.

Ana je bila Mis Jugoslavije 1982. i plasirala se među 15 najlepših, ali šansu nije iskoristila. Nudili su joj svetsku karijeru, koju je odbila zbog tadašnjeg dečka, mornara Nikše. Izbor za Mis doneo joj je i ponudu za filmsku ulogu, aii i nju je odbila jer su tražili da se skine u toples.

Nikolina Bojić, koja je ostala bez titule mis Srbije, osim što je prećutala da je udata, u svojoj biografiji je promenila i druge detalje.

Pre nego što je postala mis Srbije 2012. i izazvala neviđenu buru u javnosti, Nikolina Bojić je dve godine vredno radila na sebi kako bi stekla lentu najlepše.

Iako se javnosti predstavila kao fitnes instruktor, Nikolina je u Apatinu radila kao kuvarica u restoranu, što bi značilo da je završila ugostiteljsku školu.

Inače, Nikolina je bila i udata u vreme izbora za Mis, što je zabranjeno, a u javnost su procurile i njene nage fotke, što je takođe zabranjeno.

Izvor: Express