Šta se krije iza razvoda jednog od, naizgled, najharmoničnijeg para

Šuška se već dugo da im je brak u velikoj krizi. I kriza je pobedila! Ben i Dženifer objavili da se razvode!

.

"Nakon mnogo razmišljanja i pažljivog razmatranja, doneli smo tešku odluku da se razvedemo. Nastavljamo s ljubavlju i prijateljstvom jedno s drugim i obavezom da zajedno brinemo o našoj deci za čiju privatnost vam tražimo da bude poštovana u ovom teškom periodu. Ovo će biti naš jedini komentar na ovu privatnu, porodičnu stvar".

Sada je i zvanično Ben Aflek i Dženifer Garner odlučili su da se razvedu nakon 10 godina braka. Iako mediji o tome pišu već mesecima, oni su juče odlučili da tu vest i potvrde.

Kao što to obično i biva, američkim medijima javili su se mnogobrojni neimenovani izvori bliski paru. Tako je jedan od njih otkrio da će doći do sporazumnog razvoda te da borbu u sudnici ovoga puta nećemo gledati.

"Ne žele rat i dramu. Žele da to urade na najbolji mogući način da bi što je manje moguće uzdrmali svoju porodicu", rekao je izvor za USmagazine.

Razvod je došao, ili je bar javno obelodanjen, samo dan nakon njihove desete godišnjice braka.

Ben će ostati da živi na istom imanju na kojem žive Dženifer i njihova deca, samo ne u istoj kući. Tako će najbolje moći da i dalje zajedno brinu o njima te će deliti starateljstvo.

"Dugo godina su u braku i pokušavaju da izglade odnose već mnogo vremena. Na kraju su shvatili da je najbolja stvar za njih, ali pre svega za porodicu da se razvedu. I dalje je među njima mnogo ljubavi, ali je ovakva odluka najbolja za porodicu", kaže izvor za USmagazine.

Oni su naime, više od šest meseci išli na bračnu terapiju, ali je razvod čini se bio neizbežan. Dženifer se, kako već mesecima pišu strani mediji, bori sa Benovim problemom s kockanjem i pijanstvom, a neretko su se u medijima pojavljivale priče da je imao afere sa drugim ženama.

Ben i Dženifer upoznali su se na setu 2001. godine, zaljubili 2003., a venčali su se 2005. Imaju troje dece devetogodišnju Violet, šestogodišnja Serafina i trogodišnjeg Samjuela.

Kako je sve počelo pogledajte ovde: Zbog kocke i pijanstva Benu i Dženifer brak u krizi?