Miško Ražnatović: Ceca je kao Rijana; Ceca: Ponosna sam što sam Srpkinja!

Folk zvezda Svetlana - Ceca Ražnatović uživala je u društvu ćerke Anastasije na košarkaškom egzibicionom turniru Beobasket stars 2015.

.

“Ideja čitavog događaja je da bude što bolja kopija NBA All stara, a tamo su u prvim redovima uvek Rijana i Bijonse. Mi nemamo Rijanu i Bijonse ali Ceca Ražnatović je najveća zvezda na našim prostorima. Ponosan sam što nosimo isto prezime”, rekao je Miško Ražnatović koji je dalji rođak Cecinog pokojnog supruga Željka Ražnatovića Arkana.

Beobasket stars juče je nakratko prekinut kako bi prisutni u Kombank areni pozdravili uspeh naše ženske košarkaške repereznatcije koja je osvojila zlato na Evropskom prvenstvu.

“Presrećna sam zbog uspeha košarkašica a i delfini su nas obradovali kao i orlići koje je već zovem orlovima. U ovom momentu veoma je lepo biti Srbin ili stanovnik Srbije. Ja sam veoma ponosna što sam Srpkinja”, rekla je Ceca u Exkluzivu i otkrila da su je posebno obradovale jučerašnje pobede košarkašica i vaterpolista.

“Želim najiskrenije da im čestitam! Volim da gledam fudbal, košarku, vaterpolo, odbojku, MMA, kao i tenis tj. mečeve Novaka Đokovića, Ane Ivanović i Jelene Janković”, zaključila je Ceca u razgovoru za emisiju koja je na progamu TV Prva večeras od 18:20h.